Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Myrtus communis - mirta

Odgovori
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Mirte sodijo med bolj občutljive stvarce. Princeskice umirajo in stagnirajo in živijo in vse stadije vmes.

Mislim, da imam živa še 2 (3?) grmička in imam plan enega umestiti v rastlinjak. Mislim, da mu bo čisto odgovarjalo.
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Jo boš prezimovala v rastlinjaku, ali jo imaš namen čez zimo dati noter?
figula

Ta en primerek bo prezimoval v vogalu rastlinjaka - pa bo kar bo.

Začuda sem se naveličala selitve trop/subtop dreves Laughing Laughing in je treba zmanjšat število kot se le da.
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Figula, upam da ne po mojem receptu: to zimo sem ob vse mirte, tudi tvojo dalmatinsko (v hiši Twisted Evil ). lp_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
figula

O, ti šment, stara postaja Crying or Very sad bo treba spet v lov za njimi Smile
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

"Do tja pa mnoge gore, da (dete) stara po zaklad ne more..."_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Odgovori