Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Semenitev kapusnic
Pri meni ze cveti glavnato zelje - lani sem dobila sadike iz domacega zelja in mi je bilo vsec. Dobro za solato in kisanje. Lepo prezimilo nezasciteno na gredi. Pustila pa sem tudi eno glavico glavnatega ohrovta - tudi je prezimil na gredi. Ta pa sele nakazuje da da se je odlocil pognati cvetno steblo._________________CARPE DIEM
Figula, pri semenitvi je najslabše to, ker moraš za bodočnost žrtvovati najlepše primerke. Torej rastline, ki ne izoblikujejo svoje postave do kar najbolj polopne oblike ne semenimo. Sem pa prepričana, da tudi taka rastlina, med vsemi semeni, ki jih naredi, gotovo postreže tudi s kvalitetnimi, a jih je manj...
Juglans, držim pesti. Ali je to zelje bolj za kisat ali tudi za solate?_________________naredimo svet lepši
Juglans, držim pesti. Ali je to zelje bolj za kisat ali tudi za solate?_________________naredimo svet lepši
Figula nadaljuj z njim, ker zagotovo ne bodo potomci brez glav, verjamam pa stališču, ki ga je omenila brbr. Nenazadnje je to nekako logično, saj tako ne moreš na dolgi rok zagotavljati nekih željenih kvalitet.
Za silo reševati bo seme dobro, naprej pa ...
Moja dva zeljčka sta zgleda drugačnega mnenja. Semena bo nekaj, ... vsaj nastavljeno je.
Kakšno je to zelje se trenutno nespomnim, bi bilo potrebno pogledati na Stare sorte semena.
Meni je bilo naribano v solati dobro, okus po nebesih, struktura rajska, barva božanska in trdota ravno prava. Kaj naj rečem, ... prvi del je resen, drugi pa poetičen.
Za silo reševati bo seme dobro, naprej pa ...
Moja dva zeljčka sta zgleda drugačnega mnenja. Semena bo nekaj, ... vsaj nastavljeno je.
Kakšno je to zelje se trenutno nespomnim, bi bilo potrebno pogledati na Stare sorte semena.
Meni je bilo naribano v solati dobro, okus po nebesih, struktura rajska, barva božanska in trdota ravno prava. Kaj naj rečem, ... prvi del je resen, drugi pa poetičen.