Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Med srnami in soncem

Moderator: Melona

NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Prelepe so vse...čestitke in da bi lahko čim več časa uživala z njimi
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Saj ne morem verjet kako so se ti razrasle.Krasne z vneto rožarko poklon_________________LP
E.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Ni druge, spet te moram pohvaliti, res imaš lepo. Ko bi le enkrat imela čas, da bi si vse te vaše rožnike lahko ogledala v živo... Ja in panoramska slika je tudi meni top.
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Res, lepa panorama Sončna, krasno ti uspeva!_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Drage moje. Bolj malo se oglašam, vidim, da vam že vse lepo cveti. Sama nimam časa, ker sem pred kratkim nastopila novo službo. Vrtnice letos kažejo posledice suše (precej piha suh topel veter), da ne govorim o hroščih, ki žrejo cvetove. Žal nimam časa za njih.
Nekaj vtisov:
Eden

Crepuscule/Evelyn/Crown PM/Pat Austin

Zadnji dve leti sem zelo malo obrezovala Alkimista, ki čaka na še eno oporo. Letos me ne neha navduševati:

Ena mojih ljubljenk: Jacques Cartier

Souvenir d`A. Lavalle, naj bi jo presadila, ker moram postaviti ograjo. Sem se odločila, da ostane, ne vem še kako bom rešila z živo mejo. Zaradi suše se cvetovi povešajo. Letos nič obrezana-krasna barva, enaka kot v živo:

Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Adijo, pamet, Sončna! Pri tebi že vse rajsko! Hvala za tole, jaz še kar čakam na cvetje.

Vse dobro v novi službi!
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Res kot v raju. Čestitke!
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

o tvoj rožnik je pa že kar konkreten in seveda čudovit.Bravo Laughing ._________________LP
E.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Enkratno, bohotno in res preplet lepe barvne palete, tudi močnih barv, ki kar pašajo ta trenutek. Super.

Alchymist pa kar tako naprej. To je vrtnica, ki se je raje ne obrezuje, oziroma samo skrajša veje spodaj, tiste krajše, da cveti nekaj tudi spodaj. Gor pa nič nikakor, saj vse dela na dolgih vejah. Jaz le skrajšam kak kratek konec, ki se osuši, drugo nič. Le tako ponudi vedno več cvetov._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Sončna,hudoooo,lepo...naj traja
Odgovori