Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Moj prvi mali rožnik

Moderator: Melona

Odgovori
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Tradescant, nasajena lani spomladi, ležeča rast?

_________________Živeti na podeželju je najlepše!
MARIJAV

Afred Manessier:

Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

O, Marija, lepe in vidim, da jih je čedalje več!
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Marija, vidim, da se zbirka dopolnjuje. Sedaj jih je pa že kar precej se mi zdi.
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Zdaj sem pa jaz fouš,za Blau magento,moja ne gre nikamor Evil or Very Mad in jo sploh ne kažem Crying or Very sad ,sliko prosim,ko bo v elementu Laughing
MARIJAV

Hvala, sem si tako nakopala na glavo sadik, da nisem že več vedela kam naj jih dam (seveda se po število ne morem kosati z nekaterimi med vami). Nekaj jih je pri hčeri, kjer jim očitno zelo paše, posebno Hansa. Sem pa pri njej kot osamelce nasadile še tri Rugoze iz jesenske dobave, pa bom videla, ali bodo delale kot Hansa. Lani sem jih tudi nekaj nasadila kar v vrsto pred našo staro hišo, letos oz. preteklo jesen pa sem naredila kar na njivi eno vrsto z njimi. Večina so še majhne, a že kažejo veliko slo po cvetenju. Seveda pa vse skupaj ni podobno vašim prelepim rožnikom.
Ja, Blau Magenta bo tudi letos veličastna, ima na stotine, tisoče popkov in ko zacveti, jo bom seveda poslikala in dala tu gor. BM in Hansa sta vrtnici, na kateri sem najbolj ponosna._________________Živeti na podeželju je najlepše!
MARIJAV

Današnje razcvitanje, ostale prilepim, ko bodo zacvetele:
A Shropsire Lad

Baron Girod de L" ain

Blanc double de coubert

Agnes

Pokrovna Chewsupperpath:

Abraham Darby

Alfred Manessier

Jakes Cartier - hi, dvonadstropna:
Very Happy

Tradescant

Strawberry Hill

Snowdon

Rhapsody in Blue

Na tole pa še čakam BM, zadaj Hansa.spredaj pušpan;
Uporabniški avatar
Melona

Marija, je na prvi fotki gotovo A Shropsire Lad? Nekam preveč rumena se mi zdi.
MARIJAV

Seveda ni prava, sem pogledala po seznamu nakupljenih, mogoče bi bila Charlotte, ki je drugje ne najdem. Od vseh treh skupinskih nabav mi je nekaj vrtnic prišlo stran, nekaj pa sem jih presajala, pa mi tudi presajanje niso nekatere prenesle. (Okoli Hanse sem morala presadit stran 4 vrtnice, najbolj mi je žal za Eyes for Jou, ki ga je ostala le še drobcena vejica._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Uporabniški avatar
Melona

Charlotte bi pa lahko bila, ja. Zelo je lepa.
Odgovori