Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Hansa

Moderator: Melona

Odgovori
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Res prelepa.
Moji Hansi ne paše vročina in se vsako poletje skoraj posuši. Ko sem bila na Finskem, sem videla take divje rugoze cvetoče po obronkih mesta. Očitno je pri Mariji prava klima. Kake imate temperature/sneg/padavine?
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Kupljena je bila v prvi skupinski nabavi leta 2012, vem pa, da sem jih na končno mesto vedno sadila naslednjo spomlad. Tista pri hčeri je bila nasajena v travo, samo osnovno pognojena, moja pa je na vrtu na dobri vrtni zemlji, pa je nekoliko manjša. Hčerina je na severni strani hiške, moja na zahodni strani hiše, nobeno do sedaj nismo nič dodatno gnojili, nič škropili, le odcvetele vršičke odrezali ali kako suho vejico iz grma. Naše podnebje pa je takole: imamo hude zime, sušo, nalive, točo, ni da ni. Le v najhujši suši jim damo kako vedro vode..._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Čestitke obema, kajti Hansi sta res ogromni. Sem bila gotova, da ji sestra nosi kompost, kajti tako je lepa, res._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

No, zdaj je pa že v polnem cvetu:

_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Odgovori