Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Mojih nekaj vrtnic

Moderator: Melona

Odgovori
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Sophy Rose

¸Akropolis med zajčki, oziroma obratno

Od sestre ena nizka NN do 70cm višine maksimalno

Roza popki, rahlo obarvan cvet, nasledni in naslednji dan pa bel. To je vrtnica iz hribov, ki je bila pred cca 100leti pri njihovi kašči

In pa Melona tvoja Indeed. Res je lepa, pravzaprav čudovita

To je pa popek, ki se je danes odprl

Pa lep pozdrav
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Aaa, Indeed tudi pri tebi s temi tolmunčki, hvala, Cinija! Izgleda, do je to prav karakteristika.

Čuvaj tisto belo s hribov, prosim. Nekoč te bom prosila za potaknjenec, ti imaš srečno roko za to Wink .
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

O Cinija samo lepe in tale INDEED pa zmaga.Lepo se tudi ti polniš Laughing ._________________LP
E.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Cinija lepi cvetovi Sophy's Rose te bo pa še razveseljevala, pri meni je ena najlepših angležinj, med rdečimi pa sploh lepotica. Zdrava, nenehno cvetoča, trpežna... Top izbira.
cinija1

Isaan prav to sem hotela napisat, pa sem mislila, da bi jo preveč hvalila. No saj ne bi bilo preveč, ker je res hvaležna in non stop cveti. Pa ne to cvet, pa dva... ampak veliko cvetov. Kolikor sem jezna na Red Leonardo da Vinci, toliko sem vesela za Sophy Rose.
Hvala in lep pozdrav
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

S čim se ti je zameril Red Leonardo da Vinci? Shocked

Tole Sophy's Rose si že večkrat pohvalila in bi te ob priliki prosila za kako vejico. Wink
cinija1

Plamenka zato se mi je zameril, ker popki, ki bi se morali razpreti, kar zakrknejo. To je vsako leto. Ogromno popkov ima in noro bi cvetel, če bi se popki razprli. Saj potem čez leto kar cveti, ampak to spomladi mi pa nič kaj ne odgovarja. Po vsej verjetnosti gre letos jeseni ven. Po eni strani mi je žal, ampak ne morem ga takega gledat,
lep pozdrav
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Pri mojem Leonardu se mi zdi, da se popki kar odpirajo, čeprav dolgo traja. Bom zdajle, ko jih je res ogromno, bolj opazovala. Meni je všeč posebna oblika popkov, pa tudi to, da je ADR vrtnica.
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

O Red leonardotu smo že govorili, da je to njegova značilnost in ni nič narobe z njim,je pač malo bolj krmežjlav, preden se zbudi,potem pa traja in traja... in nikoli ni bolan Wink
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Cinija, prekrasne izbranke imaš. Bi jih kar nekaj posvojila, pa sem bo morala začeti "bremzati"..._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Odgovori