Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Med srnami in soncem

Moderator: Melona

Odgovori
tjesih

Odgovor Napisal/-a tjesih »

Prekrasne, zgodne - pri meni samo popki.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Alkimist fantastičen, vijolična lepotica čudovita in vse ostale. Komaj čakam še slike tvojih angležinj. Nič kaj jim ni videti, da so zapuščene... Srečno v službi in da bo čimprej več prostega časa...
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Ma angležinje so letos tako tako. Mogoče sem bila prepridna s škarjami -sem jih res fejst porezala in enim ne paše (saj piše, da se v toplejšem podnebju manj obrezuje). Tako da ga Lady of Shalott biksa, pa L. Emma Hamilton, St. Swithun, ki so ponavadi super cvetele.
Vseeno moja ljuba panorama: v ospredju Eden, Geoff Hamilton, Heritage

Tradescant, krasni a bolj redki cvetovi

Nisem imela še nikoli tako intenzivnih barv kot letos.
Eclair: vsako leto je lepša.

Žal nimam slikic na novo posajenih vrtnic, saj je stalno dež in mi ni uspelo poslikati. Sploh Crimson glory je letos krasna: težki dehteči cvetovi.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Prekrasno že na slikah. Kako mora biti šele v živo!
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Krasen rožnik si ustvarila bravo Very Happy ._________________LP
E.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Je rekla tako tako bhuahahaha . Prekrasno je!
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Tudi pri tebi je bujno in cvetoče Very Happy Very Happy ,lepo !
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

A Tradescant tudi pri tebi raste poleglo po tleh, kot moja? Ne vem, ali ji naj dam količke v oporo in poskušam narediti bolj grmičasto rast? Pa saj verjetno to ni pokrovna vrtnica?_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Tradescant ne raste kot okrovna, je pa zelo švoh rast. Že dve leti životarita dve veji. Nič se ne okrepi.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Ta zadnja ima neverjetne barve in obliko. Veselim se nadaljevanja._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Odgovori