Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kuštra

Moderator: Melona

Odgovori
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Hvala, punce, vse imamo zdaj svojo sezono in juhej, da bi trajala čimdlje!

Tanja, z Abrahamom sva se sprla, saj je kar nekaj mečkal in dosti premalo cvetel. Lotila sem se ga s škarjami in zdaj sva oba zadovoljna, prej me nekaj let očitno ni dovolj resno jemal. Lok pa ni nov, samo gol je še bil po eni strani, ko si bila tu.
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Prav si naredila Laughing ,mu prav paše taka kratka frizura,moj ima tudi asimetrično obliko in na krajši strani je bolj košat Wink
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Na, tudi to mi je šlo mimo. In da nas vse po vrsti prehitevajo. Je pa res letos pri vas manj razmaka pri začetku cvetenja kot ponavadi.
Melona, kako ti je že porasel ta lok. Pa Louis, ko se ga vidi tako sredi narave, z to tako zelo temno barvo te očara. Pridna si veš, lepo si jih uredila. Kar pokaži Mel prosim te, tudi mene zanima. Tako redko vrtnico imaš, da jo moramo videti. Pa zanima me ali je močnejše barve ko se odpira kot kasneje._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Uporabniški avatar
Melona

Ti šment, ste me pripravile, da jo grem prav zdaj oplet!
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Laughing_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
MijaLan

Odgovor Napisal/-a MijaLan »

Izjemno lepi cvetovi. Poklon!
Uporabniški avatar
Melona

MijaLan, hvala.

Mel's Heritage ima letos prvič toliko nekih pik. Ne le po listih, tudi na popkih. Ti so sicer različni, povsem beli, roza in marelični. Več, ko se zares razcveti.

Tole je pa ena mahovna dišečka, Mme Moreau.

Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Lok je krasen in do vrha obraščen in posut s cvetovi. Vse ti lepo cveti, tale mahovka je pa sploh čudovita!
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

O Melona tale mahovna je pa prava nastavljačica in zelo lepa._________________LP
E.
Uporabniški avatar
Melona

Hvala, dogaja.

Souvenir de la Malmaison sem lani postrigla čisto nizko.

Puccini, čisto drobni cvetki.

Odgovori