Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Na Brdi

Moderator: Melona

Odgovori
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Kako lepo, pravljično! Cvet pri cvetu! Ogromni grmi in čudovite kombinacije zasaditev! Sem morala večkrat iti skozi vse slike.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Uboga reva, pa te res na celini vse prehiteva! No, saj bo, kar potrpežljivo.
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Sem ostala brez besed,z odprtimi usti...kot v pravljici. Kako so mogočne,to pri nas na Gorenjskem ni izvedljivo...prekrasno Very Happy
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Mali Versailles, krasno Poezija!
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Večkrat sem pregledala. Ni moč reči, katero bi imela. Vse so prekrasne,vse so čudovite, obložene s prelepimi cvetovi. Kako veliki gremi, pa tiste, ki plezajo na streho....

Res lepo in zlate so tvoje roke.
Poezija redkim je dano toliko lepote imeti okoli sebe. Uživaj
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Hvala. No saj prve slike so že od začetka meseca, razcvet je proti koncu._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

Če bi vidla slike kje drugje, bi ziher poslala mail za vstopnice ....kaj naj rečem, ker sem ostala brez besed tolk je lepo.

Irena
Mirosa

Odgovor Napisal/-a Mirosa »

Tebi Poezija (pa še nekaj drugim ljubiteljicam vrtnic, da ne hvalim vsake posebej) ne bo treba čakati do smrti, da bi videla lepoto raja, ker si jo sama ustvarila že tukaj. Lepo, lepo!
mamy

Odgovor Napisal/-a mamy »

To pa je poezija, draga Poezija! Koliko kotičkov za posedanje je vmes...raj na zemlji, tu in zdaj.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Rožnik je prekrasen in kako se je razrasel od mojega obiska Shocked .Tvoj rožnik je eden izmed tistih,ki bi ga gledala in gledala pa se ga ne bi naveličala.Prekrasno bravo poklon_________________LP
E.
Odgovori