Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Mojih nekaj vrtnic

Moderator: Melona

Odgovori
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Hvala punce in Plamenka dobiš
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Cinija very happy objemček
cinija1

Pa današnji utrinki
Ta s hribov

Duble Delight

Akropolis

Še na nekaj jih čakam, kot pes na kost
lep pozdrav cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Ali ta bela s hribov cveti samo enkrat ali večkrat v sezoni?
cinija1

Samo enkrat cveti.
lp_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Cinija1, ali dobi Duble Delight v razvoju cveta tudi malo več rumene barve in diši prekrasno?
Mama ima en grm, kateremu ne veva imena, cvet pa je zelo podoben tvoji Duble Delight. Izredno lepo diši. Je kar visoka.
Ima le eno slabost - nikakor je ne moreva nikamor drugam "udomačit". Mama jo je potikala že vsepovsod okoli hiše - pa se noče ukoreninit Confused .
cinija1

Figula je še popek, ki se bo odprl morda že jutri. Diši, ja omamno diši. Ko bo cvet razprt, bom pogledala pozorneje glede rumene barve.

Sem šla pogledat in jaz vidim to, kar naj bi bilo belo, vidim jaz rahlo kremasto barvo. Ne znam povedat.

Bom probala jaz jo ukoreninit.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Lepi začetki Cinija. Kaj tista bela bi bila lahko Snežniška? Od Melone Indeed res krasna._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
cinija1

Hvala

Poezija leta 2015, jeseni bolj pozno sem s hribov prinesla to sadikco.
leta 2016, ko je imela prvi cvet in en popek, sva z Melono ugotavljali kaj bi bila za ena. Je rekla Melona, da je taka kot Snežniška. Sedaj ko pa še tebe spominja nanjo, pa bi lahko bila, kaj misliš.

Želela bi ji dati ime, da ne bo več vrtnica s hribov.

pa lep pozdrav.

Ja glede Melonine Ondeed pa sem mnjenja, ko jo opazujem, da bi morda morala biti bolj na soncu. Tale dež jo je malček zdelal -cvet. Zunaj ima liste obarvane rjavo, navznoter je pa še prava lepotica.

figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Hvala cinija1.
Odgovori