Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Mojih nekaj vrtnic
Moderator: Melona
Po dolgem času se oglašam z nekaj slikc mojih vrtnic. Lepo so začele cveteti. Bog daj ugodnega vremena.
Duble delight
Crocus Rose
New Dawn
Krištof Kolumb
Summer Song (ne vem če je prav napisano)
Sophy Rose
Michelangelo
Acropolis
Od Tajane vzpenjalka, stare sorte
Ne najdem kako se imenuje. To je tista, ti enkrat cveti in je zelo stara sorta.
Naj bi bila Snežniška????
Pa še tile dve, za kateri se je moj tako zelo bal, da ne bi kaj preveč odrezala. To mi je dolžnost, da jo čuvam njemu v spomin.
lp vsem
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Duble delight
Crocus Rose
New Dawn
Krištof Kolumb
Summer Song (ne vem če je prav napisano)
Sophy Rose
Michelangelo
Acropolis
Od Tajane vzpenjalka, stare sorte
Ne najdem kako se imenuje. To je tista, ti enkrat cveti in je zelo stara sorta.
Naj bi bila Snežniška????
Pa še tile dve, za kateri se je moj tako zelo bal, da ne bi kaj preveč odrezala. To mi je dolžnost, da jo čuvam njemu v spomin.
lp vsem
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...