Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Moj prvi mali rožnik

Moderator: Melona

Odgovori
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Krasno Marijav in kakšna urejenost. Tradescant fenomenalen. Oznake tudi zelo prkupne._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

To pa je kar nekaj novih in same lepotice Very Happy ._________________LP
E.
Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

MarijaV,
to pa ni več mali rožnik. Lep in urejen. Bravo.
Irena
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Razcveteli dvonadstropni Jackes Cartier:

Summer Song:

Strawberra Hill:
_________________Živeti na podeželju je najlepše!
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Marijav,zelo lepe,tisti Jacques je pa zanimivo raščen....naj še naprej tako lepo uspevajo. Pa Hansa...zares lepa
MARIJAV

Lani je pognal take zelo visoke palice in jeseni nisem imela pojma kako ga naj obrežem, saj mi je zgledal kot da hoče biti vzpenjalka. Pa sem pustila v višino samo dve palici, ostale pa sem porezala na pol metra od tal. In letos mi je res zanimiv._________________Živeti na podeželju je najlepše!
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Mogoče bi zgornjo etažo lahko vzgajala drevesasto?
MARIJAV

Zanimiv predlog. Za drevesno vzgojo bi verjetno morala pustiti le eno pokončno vejo, se pa bojim, da bi mi zmrznila kot mi je to zimo uničilo eno (edino)prekrasno vzpenjalko kot tudi vse debele veje nad 20 cm obrezane pri nizkih vrtnicah. Edini tile dve palici Jackea sta od zime ostali nepoškodovani, ne vem, morda ju je cipresa zaščitila?_________________Živeti na podeželju je najlepše!
MARIJAV

Takole je Ferdinand Pichard skoraj obupal pod Hanso, po presajanju in zmrzali letošnjo zimo, seveda še vedno ne vem ali bo kaj z njega:
MARIJAV

Pa je Blau Magenta začela cveteti:

Odgovori