Društvo ljubiteljev paradižnika Slovenije
-
- Site Admin
Društvo ljubiteljev paradižnika Slovenije
(Prenos iz arhiva)
-
Ob poplavi vseh (ne)mogočih društev in združenj, sem lani ugotovil, da naš slovenski prostor še nima društva, namenjenega najbolj popularni zelenjadnici (sadju). Zato sem ga registriral z namenom, da se ponudi kakšen zanimiv dogodek, seminar, predavanje, tečaj,... karkoli, kar bi ljudi seznanilo, povezalo, informiralo. Potenciala v tej smeri je res veliko. ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif)
No. Čisto malo kasneje me je karierna pot na hitro zanesla tja, kamor sem vedno želel in zaradi velikega časovnega vložka v svoje primarno delo, odvečnega časa za to preprosto nimam več. Škoda pa bi bilo, da zadeva stoji nekje v predalu in nikoli ne zaživi.
Če bi povsem svežo zadevo želel prevzeti kdo od forumašev (morda več članov?) mi lahko piše na ZS.
*Vsaj delno sem ga registiral zato, da tudi formalno združenje paradajzarjev ostane v rokah Gartlca in ne koga zunanjega, verjamem da bo daleč najboljše, če tako ostane tudi naprej.
![Smile](images/smiles/icon_smile.gif)
No. Čisto malo kasneje me je karierna pot na hitro zanesla tja, kamor sem vedno želel in zaradi velikega časovnega vložka v svoje primarno delo, odvečnega časa za to preprosto nimam več. Škoda pa bi bilo, da zadeva stoji nekje v predalu in nikoli ne zaživi.
Če bi povsem svežo zadevo želel prevzeti kdo od forumašev (morda več članov?) mi lahko piše na ZS.
*Vsaj delno sem ga registiral zato, da tudi formalno združenje paradajzarjev ostane v rokah Gartlca in ne koga zunanjega, verjamem da bo daleč najboljše, če tako ostane tudi naprej.
-