Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Polži
-
- Kraj: Domžale
Na vrtu so polži, a se lepo vedejo in jih je relativno malo. Rdečih še nisem videla, so pa majhni sivi in hiškarji. Ker smo nekako navajeni drug drugega, jih pustim pri miru (in oni moje rastline).
No, danes, ko sem sadila kumare in bučke ob živo mejo (na drugi strani je vrt, ki je še bolj zaraščen kot moj), sem jih vseeno zaščitila (za vsak slučaj) s plastenkami._________________naredimo svet lepši
No, danes, ko sem sadila kumare in bučke ob živo mejo (na drugi strani je vrt, ki je še bolj zaraščen kot moj), sem jih vseeno zaščitila (za vsak slučaj) s plastenkami._________________naredimo svet lepši
Na našem vrtu jih je letos vse polno.Napadajo celo motovilec,ki so ga ponavadi pustili pri miru.
Imam še nekaj modrih zrnc iz skupnega naročila in pa nekaj vreč zastirke za kasneje.
Ne pomnim,da bi se že kdaj takole zgodaj v aprilu pojavili.
Med prekopavanjem vrta sem našla tudi cele kupe bisernih jajčec
.Očitno bo letos spet polževo leto _________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Imam še nekaj modrih zrnc iz skupnega naročila in pa nekaj vreč zastirke za kasneje.
Ne pomnim,da bi se že kdaj takole zgodaj v aprilu pojavili.
Med prekopavanjem vrta sem našla tudi cele kupe bisernih jajčec
.Očitno bo letos spet polževo leto _________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/