Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Cepljenje sadnih dreves
-
- Kraj: Domžale
-
- Kraj: Domžale
Kivijevega dedca sem na treh mestih cepil na žleb po 3 cepe na štrcelj, o čemer sem pisal v tej temi. Vsi so začeli bujno poganjati, bujneje oziroma hitreje kot necepljena rastlina. Vendar pa so cepiči počasi začeli stagnirati, največji je sicer prišel do nekaj cvetnih nastavkov, ki sem mu jih potrgal. Par dni nazaj sta bila 2 štrclja suha, vse je odpadlo, na enem pa sta, kot kaže, dva začela znova rasti, eden pa počasi vene.
Ko je nehal solziti, sem vse štrclje zamazal s cepilno smolo.
Je pa kriza, ker je dec že skoraj odcvetel, babca pa je krepko pozebla in zelo pozno in počasi odganja in je še daleč od cvetenja. Zelo topel januar in hladen matec sta verjetno naredila svoje.
Ko je nehal solziti, sem vse štrclje zamazal s cepilno smolo.
Je pa kriza, ker je dec že skoraj odcvetel, babca pa je krepko pozebla in zelo pozno in počasi odganja in je še daleč od cvetenja. Zelo topel januar in hladen matec sta verjetno naredila svoje.