Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Moj prvi mali rožnik

Moderator: Melona

Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Kakšna velikanka!
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Marija, jo kaj obrezuješ? Čudovita je!
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Porežem samo kakšno suho ali odlomljeno vejico, drugega nič, v začetku, ker pojma nisem imela kako z njo, sedaj pa vidim, da bolj ko jo pustiš, raje ima. Ja, pa odcvetele šope tako kot drugim vrtnicam tudi njej porežem, da na novo nastavi cvetenje._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Super je! Vedno znova sem presenečena, kako različno lahko izgledajo. Moja raste ob ograji in ji veje zatikam skozi njo, ker nimam prostora, da bi jo pustila rasti prosto. Takole po tvoji vidim, kako lepa je, če si lahko privošči.
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Marijav, zelo lepa. Mislim, da ni Bleu Magenta, ta cveti samo enkrat. Mogoče je Perennial Blue.
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Zelo lepe vrtnice v čudovitem okolju!
Marija, s čim pišeš imena na lesene tablice (zelo lične) in kako dolgo drži? lp_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
MARIJAV

Hvala. Ja, vrtnico sem pred nekaj leti čisto majceno dobila od Ivipičija kot Blau Magento. Naslednje cvetenje ni več tako obilno kot prvič, ampak po malem pocvita, verjetno jo z odrezovanjem odcvetelih šopov vzpodbujam.
Na palice pa pišem z debelim črnim alkoholnim flomastrom. Eno leto se tudi na soncu vidi konkretno, kasneje pa malo pobledi, izgine pa ne, ker se flomaster vpije v les, pa grem čez kako leto samo še enkrat prek._________________Živeti na podeželju je najlepše!
MARIJAV

Pa še ena neznanka, katere je čisto majčken potaknjenec moj mož prinesel iz nekega našega srečanja in sedaj leze v višino in širino ter bogato cveti v šopkih drobcenih cvetov:
_________________Živeti na podeželju je najlepše!
MARIJAV

Pa še nekaj "šekastih", če bodo preživele naslednjo zimo:
ALFRED MANESSIER

ANJOU VELO VINTAGE

?

Ferdinand PICHARD (ALI CAMAIEUX???)

ROCK N ROLL
_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Nazadnje urejal/a MARIJAV 12 Jun 2018 14:39; skupaj popravljeno 3 krat
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Lepe. Veš imena? Na zadnji sliki se vidi označevalec.
Odgovori