Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Tudi pri meni dela osica škodo na poganjkih. Popke pa dobesedno odščipne mala zelena kobilica. Hvala za nasvete, kako/zakaj pride do rumenenja listov oz kar cele veje. Res je, da iz korenine izraščajo vejice z lepo temno zeleno barvo. Torej škarje v roke. Skratka, budno opazovanje in zgodnje ukrepaje največ zaleže.
Malo gor če bereš rikverc smo ravno spet govorili o tem. Na slikah je nazoren slikovni material na 3. strani. Rilčkar dela take stvari. Tam sem ga tudi dobila na delu (moj post 11.6.13 preneseno od takratne moderatorke Pike)._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
No, meni so pa že drugič srne obrale vrtnice. Stebelno ne dosežejo in je edina, ki bo cvetela. Pošpricala sem jih z bakrenim pripravkom, pa vseeno malcajo. Kaj naj dam na vrtnice, da bo to beštjo pregnalo?