Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Mavrični kotiček

Moderator: Melona

Odgovori
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Res je imaš kar nekaj pekočih paprik, ki so nenavadne v svetu vrtnic in privabljajo zanimanje. Lep rožnik si ustvarila._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

No, že po prvi fotki je jasno, da imaš smisel za oblikovanje vrta. Lep pogled, topel, domač. Lepo.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Hvala, punce. Wink
Melona, mož vsako jesen nastrada, ko ugotovim, da je treba kako vrtnico preseliti. In tudi to pomlad sem ugotovila, da dve vrtnici barvno ne gresta skupaj... Rolling Eyes Embarassed
Uporabniški avatar
Plamenka

Počasi gre prvo cvetenje h koncu. Jutri bom prvim porezala odcvetele cvetove.

Belle de Segosa

Eiffel Tower diši...

Novalis se je razcvetela.

Cristoforo Colombo je že lepo zrasla. S fotoaparatom mi nikoli ne uspe ujeti njene prave barve.

Fire&Ice

Acropolis spreminja barvo v zeleno.

Eden
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Lepe vse, ampak Acropolis je poseben, kajne? Letos imam občutek, da cvetovi trajajo manj časa, nekam na hitro gre. Pri vseh vrtnicah.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Lepe škoda,da se nam že končuje prvi flor Crying or Very sad .No saj nas bodo vseeno še razveseljevale samo,malo manj bo cvetov Laughing ._________________LP
E.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Kaj Belle de Segosa imaš tako, tako polno cvetov in tako veliko. Se pravi je pri meni res nepravo mesto, prerasla jo je ena vzpenjalka, tako da se sploh ni razvijala. Izgleda krasna pri tebi, kako si zadovoljna in zanima me če ostane zdrava?_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Uporabniški avatar
Plamenka

Res se prehitro končuje prvo cvetenje. Rolling Eyes

Poezija, Belle de Segosa letos, se pravi 3. sezono, res bogato cveti. Cvet pri cvetu! Visoka je okoli 1,2m, povprečnega zdravja. Seveda ni ADR, nekaj črne listne pegavosti sicer nastane, a v mejah normale.
Uporabniški avatar
Plamenka

Zadnji letošnji cvetovi.

dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

krasne, za dušo pobožat Smile tudi jaz sem imela danes namizno dekoracijo s cvetovi..._________________sonček je in .....
Odgovori