Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradižnik 2018
Davorin je napisal/a: |
Meni se je pri Goldfisch paradižniku odtrgal vrh in ker sem pridno trgal zalistke mi je ostalo samo steblo in ena veja. Sedaj lahko samo upam ,da mi iz zemlje zraste nov poganjek. Ali mi je narediti kaj drugega? |
Vrh daj v vodo pa čez čas v zemljo pa boš imel 2 sadiki. Se mi je žezgodilo podobno._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Včeraj pozno zvečer sem se sprehodil po vrtu, da vidim, če je kaj novega
Moji paradajzki niso več paradajzki, ampak ornk mrcine. Vidim, da bi jih moral še pogosteje redčiti, ker je nastala kar goščava. Sicer delam po vzoru ene slikce, ki jo je pripopal nekdo v eni temi o paradižnikih (hvala!), privezujem tudi karseda sproti. Rezultat pa kar razveseljiv - čakam samo še na dozorenje
_________________go with your instinct to live as you want
Moji paradajzki niso več paradajzki, ampak ornk mrcine. Vidim, da bi jih moral še pogosteje redčiti, ker je nastala kar goščava. Sicer delam po vzoru ene slikce, ki jo je pripopal nekdo v eni temi o paradižnikih (hvala!), privezujem tudi karseda sproti. Rezultat pa kar razveseljiv - čakam samo še na dozorenje
_________________go with your instinct to live as you want
Update iz njive-postavil sem mrežo proti toči, ki se nam je tokrat izognila.
Strehe zaenkrat ne bom postavljal ....Imam pa prve obarvane plodove
Za več cvetov in plodov bi jaz poizkusil z gnojili, ki imajo več kalija in fosforja.
Doma imam gabezovo prevrelko in dodajam pri zalivanju 1/10 za kalij.
Dober vir fosforja naj bi bile zooglenele in zmlete kosti.(kostna moka za hišne ljublenčke...)
Strehe zaenkrat ne bom postavljal ....Imam pa prve obarvane plodove
Za več cvetov in plodov bi jaz poizkusil z gnojili, ki imajo več kalija in fosforja.
Doma imam gabezovo prevrelko in dodajam pri zalivanju 1/10 za kalij.
Dober vir fosforja naj bi bile zooglenele in zmlete kosti.(kostna moka za hišne ljublenčke...)