Medonosna čebela - Apis mellifera
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
- crtj
- Site Admin
- Kraj: Prekmurje
Lahko se oglasiš pri meni na Lavrici tja grede (no, ni čisto mimogrede
in enega dvigneš, ne bo pa mi zneslo priti na srečanje.
Med je od detelje - inkarnatke; čeprav je bila na voljo akacija, so imele raje to. Detelja je ravno tako med nežne barve in okusa kot akacija, samo nekoliko temnejši od nje (kar ni težko).

Med je od detelje - inkarnatke; čeprav je bila na voljo akacija, so imele raje to. Detelja je ravno tako med nežne barve in okusa kot akacija, samo nekoliko temnejši od nje (kar ni težko).
- Lpmami
- Kontakt:
- Lpmami
- Kontakt:
- crtj
- Site Admin
- Kraj: Prekmurje
Lpmami, to je bil resničen primer - čebele so srkale M&M bonbone, katerih višek se je znašel v odprtih posodah v neki bioplinarni.
Obstaja pa tudi primer, ko so srkale odvečne kivije - sadeže - in to sladko tekočino, ki sicer nimia zveze z nektarjem, potem pač doma spravile kot vse drugo.
Pri meni se trenutno ukvarjajo s procesiranjem odpadlih prezrelih murv, tako da tam bodo tudi kakšni posebni efekti.
Obstaja pa tudi primer, ko so srkale odvečne kivije - sadeže - in to sladko tekočino, ki sicer nimia zveze z nektarjem, potem pač doma spravile kot vse drugo.
Pri meni se trenutno ukvarjajo s procesiranjem odpadlih prezrelih murv, tako da tam bodo tudi kakšni posebni efekti.
-
- Kraj: Rimske Toplice
lpmami, če meni ne verjameš, preberi uradno stran: http://www.czs.si/Files/promocija4.pdf