Medonosna čebela - Apis mellifera
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
- crtj
- Site Admin
- Kraj: Prekmurje
Lahko se oglasiš pri meni na Lavrici tja grede (no, ni čisto mimogrede
in enega dvigneš, ne bo pa mi zneslo priti na srečanje.
Med je od detelje - inkarnatke; čeprav je bila na voljo akacija, so imele raje to. Detelja je ravno tako med nežne barve in okusa kot akacija, samo nekoliko temnejši od nje (kar ni težko).
![Smile](images/smiles/icon_smile.gif)
Med je od detelje - inkarnatke; čeprav je bila na voljo akacija, so imele raje to. Detelja je ravno tako med nežne barve in okusa kot akacija, samo nekoliko temnejši od nje (kar ni težko).
- Lpmami
- Kontakt:
- Lpmami
- Kontakt:
- crtj
- Site Admin
- Kraj: Prekmurje
Lpmami, to je bil resničen primer - čebele so srkale M&M bonbone, katerih višek se je znašel v odprtih posodah v neki bioplinarni.
Obstaja pa tudi primer, ko so srkale odvečne kivije - sadeže - in to sladko tekočino, ki sicer nimia zveze z nektarjem, potem pač doma spravile kot vse drugo.
Pri meni se trenutno ukvarjajo s procesiranjem odpadlih prezrelih murv, tako da tam bodo tudi kakšni posebni efekti.
Obstaja pa tudi primer, ko so srkale odvečne kivije - sadeže - in to sladko tekočino, ki sicer nimia zveze z nektarjem, potem pač doma spravile kot vse drugo.
Pri meni se trenutno ukvarjajo s procesiranjem odpadlih prezrelih murv, tako da tam bodo tudi kakšni posebni efekti.
-
- Kraj: Rimske Toplice
lpmami, če meni ne verjameš, preberi uradno stran: http://www.czs.si/Files/promocija4.pdf