Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Moj skalnjak, ženine rože in vse kar leta in lazi naokoli
Včeraj sem gobaril, danes pa nesel obrezane ostanke jurčkov nazaj v gozd in jih raztrosil naokoli. Če bo kaj iz tega "sajenja" bom izvedel prihodnje leto. Sem pa s seboj vzel vse, kar vzamem, ko grem v gozd. In tole sem poslikal.
Jutranji grobeljnik...
in rudbekija.
Preddvorski udav na padlem plenu.
Vejica drena?
Skrivališče nekoga?
Objokani.
Je kdo videl bobnarja?
Samo ne reci, da me vidiš.
Kako prijetno greje jutranje sonce.
Kosmatonoga.
Sem že videl, a ne vem čigav gomolj bi to lahko bil.
Gobe na starem štoru.
In za konec še ameriške borovnice.
Jutranji grobeljnik...
in rudbekija.
Preddvorski udav na padlem plenu.
Vejica drena?
Skrivališče nekoga?
Objokani.
Je kdo videl bobnarja?
Samo ne reci, da me vidiš.
Kako prijetno greje jutranje sonce.
Kosmatonoga.
Sem že videl, a ne vem čigav gomolj bi to lahko bil.
Gobe na starem štoru.
In za konec še ameriške borovnice.