Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
ROŽNIK SREČNIKOV
Moderator: Melona
Ja,zdaj, ko sem malo bolj pogledala..res ima obliko srca. Ne vem pa, katera sorta je,sem jo dobila od svakinje ,potaknjenci. Tudi ona ne pozna imena. Ima pa drobne listke,zelo je trnata. Res bi bila lepa, če bi rastla preko kakega suhozida....pa ga na žalost nimam.
Ja ,tele fotografije so res nekam manjšega formata...ne znam nastaviti velikosti.
Se spomnim ob vpisu v forum,da sem nastavljala tudi format fotografij,pa sem pozabila,kje se to naredi...
Ja ,tele fotografije so res nekam manjšega formata...ne znam nastaviti velikosti.
Se spomnim ob vpisu v forum,da sem nastavljala tudi format fotografij,pa sem pozabila,kje se to naredi...
Titsta roza, bi bila lahko Ferdy. Isto tako leži pri Jamain doma na tleh in je tako gosta.
Če greš na shrani.si in naložiš sliko, jo če je prevelika zmanjšaš glej tekst spodaj: dodatne možnosti in jo zmanjša.
Lahko jo zmanjšaš že prej s slikarjem ali drugim programom (koliko lahko probaš sama) in noramalno naložiš. Se ti splača isprobati, ker so slike prelepe._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Če greš na shrani.si in naložiš sliko, jo če je prevelika zmanjšaš glej tekst spodaj: dodatne možnosti in jo zmanjša.
Lahko jo zmanjšaš že prej s slikarjem ali drugim programom (koliko lahko probaš sama) in noramalno naložiš. Se ti splača isprobati, ker so slike prelepe._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Evo,hvala za nasvete....mogoče bo zdaj bolj pregledno.
Tole je Old Yellow Scotch...že odcvetela,najbolj zgodnja pri meni
Port Sunlight mi je res všeč, cvet tudi dolgo drži. Naredila je kar lep grmiček in cveti do pozne jeseni
Port Sunlight od daleč,lep okrogel grmiček
Betty Boop je res simpatična, dobro ponavlja cvetenje
Še njen popek, ko se odpre je rumeno rdeče barve
Obljuba dela dolg,še Eden Rose,ki je zdaj že prerastel oporo...moram razmisliti o novi
Pa Wernerjevi,letos v polnem cvetju
No, končno mi je uspelo pomanjšati tudi tole sliko,z vašo pomočjo
Cveti pa samo enkrat,a obilno,mogoče malo pocvita,a je to zanemarljivo proti slapu cvetja v tem času
Tole je Old Yellow Scotch...že odcvetela,najbolj zgodnja pri meni
Port Sunlight mi je res všeč, cvet tudi dolgo drži. Naredila je kar lep grmiček in cveti do pozne jeseni
Port Sunlight od daleč,lep okrogel grmiček
Betty Boop je res simpatična, dobro ponavlja cvetenje
Še njen popek, ko se odpre je rumeno rdeče barve
Obljuba dela dolg,še Eden Rose,ki je zdaj že prerastel oporo...moram razmisliti o novi
Pa Wernerjevi,letos v polnem cvetju
No, končno mi je uspelo pomanjšati tudi tole sliko,z vašo pomočjo
Cveti pa samo enkrat,a obilno,mogoče malo pocvita,a je to zanemarljivo proti slapu cvetja v tem času