Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čili 2018
mfranc je napisal/a: |
PERMANENT MARKER STAEDTLER, z njimi nisem nikoli razočaran. Drugo so "kao permanentni" po štacunah ala Leclerc in navzdol . |
Heheh, na kaj me je tole asociiralo (kdor je gledal Ko to tamo peva, bo vedel) - "Die beste, njemačka najbolja medicina".
Tale Staedler res dela čudeže - lani sem imel na vrtu te ploščice, popisane z nekim random "permanent water proof" markerjem - permanent malo morgen
Letos sem po naključju v roke dobil Staedlerja, ampak sem vseeno vse poslikal, če bi napisi spet izginili. No, do sedaj so vsi takšni kot 18. maja, ko so šle sadike na vrt. _________________go with your instinct to live as you want
Uhuhuuu, brutalno lepooo
Saj pri meni je nekaj podobnega, ampak še vse zeleno h
Takole izgledajo "vzorčni primerki":
"dolgi rdeči" (imena sorte žal ne poznam, ker so iz druge roke, je pa bogata sorta, hvaležna za npr. vlaganje):
Jalapeno giant:
_________________go with your instinct to live as you want
Saj pri meni je nekaj podobnega, ampak še vse zeleno h
Takole izgledajo "vzorčni primerki":
"dolgi rdeči" (imena sorte žal ne poznam, ker so iz druge roke, je pa bogata sorta, hvaležna za npr. vlaganje):
Jalapeno giant:
_________________go with your instinct to live as you want