Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
FIŽOL RIBNČAN (URBAN) nizek
copatka: ni dovolj, da si registriran, vsakič, ko nalagaš fotografije, se moraš tudi prijaviti. Ravno tako, kot na Gartlcu. V primeru stalne prijave pa preverjati, če je medtem morda ni vrglo ven. Mislim, da nas večina od začetka ni bila registrirana. Če pa že, smo bili malomarni in se nismo prijavljali (po sebi sodeč).
Muha, jaz imam stalno prijavo. Kdaj jo vrže ven, pa vem, ko opazim, da ne dobivam več mejlov o novih odgovorih ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
copatka: pišem o stalni prijavi tudi na shrani.si . Postopek je popolnoma enak, kot tule na forumu. Le da te tam nihče ne obvesti, če se ti je prijava sesula. Vedno, preden naložiš nove fotografije, moraš pogledati v desni zgornji kot, če je tam napisan tvoj e-naslov. Če pa je namesto njega napisano "Prijavi se", moraš ponovno vtipkati svoj e-naslov in geslo. In odkljukati okence za stalno prijavo.
Ima pa shrani.si eno dobro lastnost. Če se šele potem, ko imaš slike že naložene (a preden okno zapreš) spomniš, da se nisi prijavila, to še vedno lahko narediš in bo vse slike iz tistega sklopa potegnilo v tvoj album. Se pravi bodisi prijava, preden začneš nalagasti slike, ali na koncu, preden zapustiš njihovo stran.
Kasneje bom tole odrezala od fižolove teme, da ne bo smetilo.
Ima pa shrani.si eno dobro lastnost. Če se šele potem, ko imaš slike že naložene (a preden okno zapreš) spomniš, da se nisi prijavila, to še vedno lahko narediš in bo vse slike iz tistega sklopa potegnilo v tvoj album. Se pravi bodisi prijava, preden začneš nalagasti slike, ali na koncu, preden zapustiš njihovo stran.
Kasneje bom tole odrezala od fižolove teme, da ne bo smetilo.
Aha, muha, zdaj razumem, kaj si mislila - hvala! Sem malo preveč na hitro prebrala . Slikce od brbr na začetku te teme, ki so izginile, so pa itak na eni drugi strani, na Slikomatu. Mogoče imajo tudi tam kakšne svoje fore .
Hm, jaz na shrani.si sploh še nisem registrirana . Dobro, da si povedala, ker moje fotke potem najbrž tudi zginevajo ..._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)Nazadnje urejal/a copatka 08 Jul 2018 18:31; skupaj popravljeno 1 krat
Hm, jaz na shrani.si sploh še nisem registrirana . Dobro, da si povedala, ker moje fotke potem najbrž tudi zginevajo ..._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)Nazadnje urejal/a copatka 08 Jul 2018 18:31; skupaj popravljeno 1 krat
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Copatka, kot kaže sta po novem dva Ribnčana. Ta stari je gotovo drugačen - tisti s progami. Tale Urban pa novejši in ga ravno tako gojijo okoli Ribnice. Ker imam oba, bom tegale še vedno imenovala Urban (ali vsaj Ribnčan Urban). Prvič zato, da jih bom v pogovoru ločila, drugič pa zato, ker mi je ime Urban všeč.
Kar se tiče fotografij - izginile so, ker nisem regostrirana , Bom to uredila.
Kot vsi fižoli, se Urban letos odlično počuti, kar kaže z obilico že prav velikih strokov. Od mojih nizkih je najbolj zgoden in zelo roden._________________naredimo svet lepši
Kar se tiče fotografij - izginile so, ker nisem regostrirana , Bom to uredila.
Kot vsi fižoli, se Urban letos odlično počuti, kar kaže z obilico že prav velikih strokov. Od mojih nizkih je najbolj zgoden in zelo roden._________________naredimo svet lepši
Samo, ko sem na Ptuju vprašala, kako je s tem, so rekli, da je ribničan kot slovenska avtohtona sorta samo ta brez lis . Očitno je pri sortah fižola malo zmede ...
Sicer mi pa lepo raste, končno je začel tudi cveteti, pa kakorkoli mu je že ime ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Sicer mi pa lepo raste, končno je začel tudi cveteti, pa kakorkoli mu je že ime ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Na drugi strani te teme je razjasnjena zmeda okoli tehle fižolčkov. Res je "ta stari" Ribnčan bolj pozen, zdaj niti cveti še ne in pa s kar močno voljo do ovijanja. Od začetka se sicer drži bolj pri tleh. Ko pa že misliš, da je nizek, se začne vzpenjati. Je pa res, da pri tleh naredi prav tak grm kot nizki fižoli.
Mogoče mi letos uspe narediti kakšne dobre/reprezentančne fotografije in ga jeseni prdstavim.
Copatka, a nisi rekla, da ga ne boš več gojila, ker je pri tebi po navadi nekaj bolan?_________________naredimo svet lepši
Mogoče mi letos uspe narediti kakšne dobre/reprezentančne fotografije in ga jeseni prdstavim.
Copatka, a nisi rekla, da ga ne boš več gojila, ker je pri tebi po navadi nekaj bolan?_________________naredimo svet lepši