Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Česen 2015

Odgovori
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

jutro, pred nekaj dnevi je tukaj v I. tuintam pokukal česen in čebula. sadila sem jih pred cca 1 mesecem. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Pri meni je česen še lepo pod zemljo, a se bojim, da bo zaradi toplega vreme prezgodaj pokukal na plano.
Majski srebrnjak pa počasi kuka iz zemlje.

Dolžna sem še poročilo o listju. En kamion ni bil čisto dovolj za vse grede česna. Tako sem prosila še za enega. Pa so bili fantje zelo prijazni in mi pripeljali še nekaj kamionov. Shocked Zdaj imam na njivi (prazen del) veličasten kup listja, katerega bom na debelo razgrnila po bodoči obdelovalni površini, kjer zdaj raste trava. Če bo vse po sreči, bom na to površino jeseni sadila česen.
Materiala bo tudi za poletno pokrivanje obdelane površine več kot dovolj (upam). Oh, kako sem vesela Very Happy, saj mislim, da sem vsaj za letos rešena skrbi, kje dobiti potrebno količino zastirke._________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Nadaljevanje Česen2016
Odgovori