Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Marmelada brez želirnega sladkorja
Po dolgih mesecih sem dolžna še poročilo o stanju svojih marmelad, ki sem jih lani prvič kuhala po postopku Slavka Turšiča(opis na strani 3). Do danes ni še noben kozarček marmelade splesnel ali zavrel. Na ta način sem naredila hruškovo, breskovo in mešano(jabolka,slive,hruske).
Tako da če se bo poleti še kdo lotil marmelade, ta način deluje, hitro narejeno. Res pa je, da sem zelo pazila na higieno vseh pripomočkov, tako kot sem opisala._________________JERCA- nekdanja ERIENNE
Tako da če se bo poleti še kdo lotil marmelade, ta način deluje, hitro narejeno. Res pa je, da sem zelo pazila na higieno vseh pripomočkov, tako kot sem opisala._________________JERCA- nekdanja ERIENNE