Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

FIŽOL KOFETAR visok

metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Pepe, očitno tvoj voluhar ni ljubitelj kofeta. Cool
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Pep, a tvoj Kofetar je že dozorel? Pri mojem so se prvi stroki šele napolnili z zrnjem. Ostali so pa godni za stročje. Sicer pa še cveti in nastavlja nove stroke. Zdaj, ko je vročina, jih bo verjetno odvrgel in mogoče jeseni še kaj naredil.

zanimivo tole z voluharjem Shocked_________________naredimo svet lepši
pep

Odgovor Napisal/-a pep »

Dozorelo je par strov spodaj, zgoraj še ne, za uživanje so pa že prezreli, šparam za seme, so lepi bogati, zrnje je tako kot tisto, ki sem ga dobil od tebe.
brbr

Me veseli, da je seme čisto in so otroci podobni staršem Very Happy_________________naredimo svet lepši
goIdhorn

Odgovor Napisal/-a goIdhorn »

Tudi meni je bogato obrodil. Iz 13 sadik je nastal cca liter in pol zrn.
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Pri meni je bilo zrnje enako tistemu, ki sem ga sadila, obrodil je pa srednje._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

brbr

O, Melona, šele zdajle sem videla slikico... Meni letos ni vzklilo niti eno seme. Te bom prosila za par zrn, če lahko._________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Draga Mrs Bean Laughing, noben problem.
brbr

Melona, spet zamujam z odgovorom, oprosti. Embarassed

Prvo mislim, da od Mrs. Bean ni ostalo kaj dosti. Mogoče Mrs., pa še to zaradi let in ne zaradi statusa....
Zelo bom hvaležna za par zrn, da obdržim sorto. Zakaj moj ni kalil, ne vem. Seme je bilo lansko in je izgledalo zdarvo._________________naredimo svet lepši
Odgovori