Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradižnik 2018
Uf, sem pa take sorte, da se nerad zaletavam z glavo skozi zid. Zaenkrat je moj doseg eksperimentiranje s čiliji, pa še to se bom moral marsikomu letos izmuzniti z izgovorom, da pač nimam izolircev in da delam vse za hobi, pa čeprav se vsi tega še kako dobro zavedajo. Samo za primer en komentar "srečnega dobitnika" par sadik izpod mojih rok: "XY, kot sem že reku, brutalne sadike si letos zrihtu." Saj so res vse več ali manj košate pa to, sta me pa npr. presenetili že sadiki Jamaican Hot Yellow - ena je, za kar se izdaja, druga je pa "heretik", za kar bi me pomoje označil tudi marsikdo na tem forumu_________________go with your instinct to live as you want
Medtem, ko vsi že kažete svoje sadove, ki jih merite v kilogramih, jaz še vedno preštevam zelene plodove. No, počasi se nabirajo, a do rdečih je še daleč. Ker sem bila na počitnicah, je nekaj rastlin na vrtu pridobilo nekaj plesnivih listov. Sem jih danes odstranila. Jutri pa začnem ponovno škropiti...
Pobiram edino paradižnike, ki jih imam v loncih na balkonu in bi naj bili zgodnji: Kimberly, Jani, Zagatka, 42 Days in Native Sun._________________naredimo svet lepši
Pobiram edino paradižnike, ki jih imam v loncih na balkonu in bi naj bili zgodnji: Kimberly, Jani, Zagatka, 42 Days in Native Sun._________________naredimo svet lepši
brbr je napisal/a: |
Medtem, ko vsi že kažete svoje sadove, ki jih merite v kilogramih, jaz še vedno preštevam zelene plodove. No, počasi se nabirajo, a do rdečih je še daleč. |
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
-
- Kraj: Domžale