Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Jajčevci 2018
Danes sem prvič nabral malo več jajčevcev; do sedaj komaj za dodatek, priboljšek k kosilu.
Ampak brez "tiskarskega škrata" ne gre . Sejal sem tudi dve beli sorti, White Fingers, in Casper, vendar o belih ne duha, ne sluha . Ali sem sam zamočil - (res sem jih prekomerno prekladal in presajal; ali pa semenarji.
Ampak tiste tri na sliki, zgoraj in ob desni stranici ne poznam. Belih sadik sem pridelal zelo veliko, nekaj jih je šlo tudi k forumašem._________________mfranc
Ampak brez "tiskarskega škrata" ne gre . Sejal sem tudi dve beli sorti, White Fingers, in Casper, vendar o belih ne duha, ne sluha . Ali sem sam zamočil - (res sem jih prekomerno prekladal in presajal; ali pa semenarji.
Ampak tiste tri na sliki, zgoraj in ob desni stranici ne poznam. Belih sadik sem pridelal zelo veliko, nekaj jih je šlo tudi k forumašem._________________mfranc
muha je napisal/a: |
mfranc, lepa nabirka! Mogoče gre tudi pri tehle treh tvojih neznancih za "mutacijo". Moji Pusa Purple Long tudi približno niso bili "long". A so se odkupili z rodnostjo in ljubkostjo plodov. V moje in še nekaj drugih forumašev veliko zadovoljstvo. Jemo jih že slab mesec. |
Ja, na VELIKO zadovoljstvo. Sploh, ko dobiš krasne sadike, ki noro rodijo, kljubujejo ene 3 točam in ne vem koliko nevihtam,......one kar rastejo, cvetijo, jaz pa režem plodove (in jih zalivam, ker so v loncih pod streho)in zadosti jih je zame in še za koga. In še nekaj je super: tanko lupino imajo, majhni so. Skratka, dobitna kombinacija. Še dobro, da lastnosti ohranijo tudi v naslednji generaciji.
Eeeh, še vedno ne morem spati zaradi belih , variantno so vsi odšli od hiše. Če je kdo dobil bele, naj se mi oglasi .
Za tistega, ki ni bil na spisku, imam tudi eno idejo, moram vprašati forumaša, od katerega sem dobil seme, he, he.
Muha, tvoja "Šort Pusa Purple" pa je letos izpadla, tako kot še nekaj drugih, npr. letos nabavljeni Matrosik. Vrne se drugo leto._________________mfranc
Za tistega, ki ni bil na spisku, imam tudi eno idejo, moram vprašati forumaša, od katerega sem dobil seme, he, he.
Muha, tvoja "Šort Pusa Purple" pa je letos izpadla, tako kot še nekaj drugih, npr. letos nabavljeni Matrosik. Vrne se drugo leto._________________mfranc
Marija,zeblo jih je. Zdaj bojo krenili _________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A