Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
PARADAJZMANIJA, 11.8.2018, Orehovica pri Šentjerneju
MARTINKA je napisal/a: |
Dašabina, prinesla bom kozarce (4 gajbe bo dovolj?), z veseljem menjam za aronijo. Imam še 4 gajbice plastičnih lončkov za rože, če kdo rabi. Sicer romajo v zaboj za plastiko. |
martinka, bom vzela samo, kolikor rabim , ostalo naj vzame še kdo drug...mam že tako preveč reciklažnega materiala kaj čem hrček sem..._________________sonček je in .....
Mislim, da lahko mojih par črtate s seznama 🙄. Itak jih številčno ni bilo dovolj, da bi jih vsi lahko probali, potem so prišla pa še dvoja majhna usteca mojih vnučkov in jih obrala do konca 😀. Za mojo sibirsko klimo je Paradajzmanija par tednov prezgodaj 😉 ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)