Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
PARADAJZMANIJA, 11.8.2018, Orehovica pri Šentjerneju
Z menoj pridejo:
Dupličan (upam, da Tinko letos pripelje težko konjenico)
Orange Banana
Orange Plum
Goldfish
Enormus Plum
Yellow Pear
Zluty Kytice
Dolce Vita
Tom Tumbling Tigress
Shirley F?
Malo dopolnim:
Daterrino
Red Zebra
Sun Stripes
Žal je tokratni izbor zaradi prezrelosti in mnogo lačnih ust () skromnejši.Nazadnje urejal/a Danilo 10 Avg 2018 21:20; skupaj popravljeno 1 krat
Dupličan (upam, da Tinko letos pripelje težko konjenico)
Orange Banana
Orange Plum
Goldfish
Enormus Plum
Yellow Pear
Zluty Kytice
Dolce Vita
Tom Tumbling Tigress
Shirley F?
Malo dopolnim:
Daterrino
Red Zebra
Sun Stripes
Žal je tokratni izbor zaradi prezrelosti in mnogo lačnih ust () skromnejši.Nazadnje urejal/a Danilo 10 Avg 2018 21:20; skupaj popravljeno 1 krat
Sem mislil da bo več, ampak za 1x je na lagerju tole:
- Blue Bayou
- Hugo
- Zyska
- Mato
- Mini Gold
- Bosque Bumblebee
- Artisan Golden Bumble Bee
- Clackamas Blueberry
- Lime Green Salad
- White Rabbit
- Tumbling Tom Red
* pri enem je v uporabi Bumblee, pri drugem Bumble Bee: sem preveril imena pri obeh in splošno sprejeta sta zgornja zapisa.
- Blue Bayou
- Hugo
- Zyska
- Mato
- Mini Gold
- Bosque Bumblebee
- Artisan Golden Bumble Bee
- Clackamas Blueberry
- Lime Green Salad
- White Rabbit
- Tumbling Tom Red
* pri enem je v uporabi Bumblee, pri drugem Bumble Bee: sem preveril imena pri obeh in splošno sprejeta sta zgornja zapisa.
Mene žal be bo,sem zbolela.
Lepo se imejte,lahko se veselim le slik..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Lepo se imejte,lahko se veselim le slik..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A