KALI - naša nova družinska članica

Odgovori
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

juglans je napisal/a:

Ha ha, 2€ kovanček. Tudi pri nas imamo 50+kg bikca. Kaj naj pa potem takemu pristavim za ponazoritev velikosti? Kufer 500€ bankovcev, ...? Laughing

juglans: tisti ingot zlata, ki ga imaš zakopanega med robidovjem Wink Laughing Laughing

Kali je pa res ena izjemno ljubko bitjece. Kar kliče po tem, da jo stisneš k sebi in pobožaš . objemček . Imela sem jo priliko videti v živo in lahko rečem, da slika niti približno ne more pokazati njene prave prisrčnosti.
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

juglans je napisal/a:
Bi samo pripomnil, in to povsem dobronamerno, da so psi odsev lastnika, oz. tistega, ki se z njim največ ukvarja. V dobrem in slabem. Je pa resnica, da to dejstvo ponavadi bazira na nezavednih ali neozaveščenih vedenjskih pa tudi psiholoških vzorcih. (strah do tujih ljudi)
Hočem povedati, da se z ozaveščanjem "situacij" da veliko teh spremeniti v vsaj nemoteče, če že ne v prijetna presenečenja.

Juglans, se strinjam 100%. Kot več desetletja ljubitelj psov, sem videl "nebroj" histeričnih navez lastnik-pes, pa seveda tudi priljudnih, prijaznih parov Wink .

Seveda pa ima vsak pes svoj značaj, ne glede na značajske posebnosti pasem. Naša Kora je imela 6 kužkov, tri fante, tri punčke. Značajsko pa vsak svoj; ko mavrica. Od korajžnega raziskovalca, ki je bil povsod prvi, do previdneža, ki ga je zanimala samo papica, to je naš Mai Laughing .
Od priliznjenca, ki je bil takoj pri vsakem tujcu, do pravega "šnauci" špetirmaherja Cool .

juglans je napisal/a:
Uživajte in naužijte se drug drugega topline!

Ti to resno, v tej vročini .... Confused

Very Happy_________________mfranc
goIdhorn

Odgovor Napisal/-a goIdhorn »

juglans je napisal/a:
Tudi pri nas imamo 50+kg bikca. Kaj naj pa potem takemu pristavim za ponazoritev velikosti?

Pri nas smo pred leti imeli 80+ kg težkega "bikca". Pa še slinil se je obilno Very Happy
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Zdaj pa sem že odrasla gospodična:

_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Ljubka mala damica! A veš, da sem jo na zadnji kavici kar pogrešala. Si jo skrivala kje v torbici? Wink
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Obujam spomine, kako mi je bilo na morju lepše.....ampak za silo, bo tudi takole šlo...

_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Žlehtnoba

Odgovor Napisal/-a Žlehtnoba »

Hehe, kraljica Smile_________________go with your instinct to live as you want
Odgovori