Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradižnik 2018
Ja, tudi jaz imam nekaj rastlin v loncih, na balkonu, pod streho. Ti so še zdravi in "delajo". Med drugim tudi 42Days in Native Sun, ki nam strežeta plodove že od spomladi. Tu moram povedati, da je 42Days bolj roden kot NS. NS je tudi nekako kašast, se mi zdi. Tako, da bom naslednje leto verjetno za prve paradižnike sejala 42Days in Stupice, če bova le s Plamenko izvedli menjavo semen. Saj jo bova, a ne, Plamenka?_________________naredimo svet lepši
-
- Prispevkov: 5235
- Pridružen: Ne Maj 31, 2015 2:00 am
- Kraj: Domžale
- lpmami
- Prispevkov: 8375
- Pridružen: Sr Jul 17, 2013 2:00 am
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Moji paradižniki (razen vipersneperčka na balkonu so vsi nepokriti na vrtu) se počasi poslavljajo. Vsakih nekaj dni s kakšnega oberem zadnje plodove in rastlino razrežem. Nekako se še držijo San Marzano, Black Moor, Coeur d'Albenga in solkanski._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Letos sta pri nas bila glavni novosti Malahitova škatlica (ki ste jo drugi že zdavnaj sprejeli kot odlično) in Negrillo de Almoguera (o katerem doslej nisem dosti opazil na forumu).
Oboje se je obneslo super, sprejele so ju celo naše "dunajc pa krompir" izbirčne punce. Negrillo je zdaj moj naj črni paradajz. Vir je bil Tomatoeden.
Oboje se je obneslo super, sprejele so ju celo naše "dunajc pa krompir" izbirčne punce. Negrillo je zdaj moj naj črni paradajz. Vir je bil Tomatoeden.