Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Jablana - Malus domestica
Lad20 je napisal/a: | ||||
Jaz sem ga posadil lani, vendar je voluhar upočasnil razvoj... Imam kar nekaj sort od čeških žlahtniteljev, glede na opise naj bi bile sorte zelo v redu, v praksi pa bomo videli... Zaenkrat imam Admiral, Opal, Sirius, Merkur, Mars, Lucy, Karneval. |
Merkur, Mars in Karneval bi komot dobile samostojno podlago pri meni spomladi _________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
mravlja je napisal/a: |
... Danes sta odpadli ti dve jabolki - nista še čisto zreli, se mi zdi ... a imata "pečat" naravne pridelave . Če jih prepoznate, bi vas prosil za njuno "ime". Saj vem, že spet... ( a si ne znam drugače pomagati ... ; ) |
Lahko maham čisto mimo, ampak zelo podobna so jabolkam moje znanke, za katere pravi, da so zlata reneta. Sedajle so že užitno zrela in imajo prav tako rahlo rumenkasto meso.
-
- Kraj: Domžale
-
- Kraj: Domžale