Vidim, da je kar nekaj rastlinoljubcev tudi pasjeljubcev - koliko simpatičnih kosmatincev ste predstavili!
PSI-domači ljubljenci
-
copatka
- Kraj: Radegunda, Golte
Hvala, Muha! Kraševci so tudi meni krasni psi, če jih imajo pravi ljudje! Dobro poznam celo eno vzrediteljico.
Vidim, da je kar nekaj rastlinoljubcev tudi pasjeljubcev - koliko simpatičnih kosmatincev ste predstavili!
Jaz živim s psi že od rane mladosti in si življenja brez njih sploh ne znam več predstavljati._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-
copatka
- Kraj: Radegunda, Golte
Moji trije pošiljajo
vsem kužkom na Gartlcu.
Naši punci sta trenutno vroči in imamo vse okoliške pse pred vrati
._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
vsem kužkom na Gartlcu. Naši punci sta trenutno vroči in imamo vse okoliške pse pred vrati
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...