Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

PARADAJZMANIJA 2013

Odgovori
viktorh

Odgovor Napisal/-a viktorh »

MARIJAV,
a ti ne odgovarja izbor ponujenih feferonv ali pa si spregledala ponudbo sinoči?_________________Viktorh
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Uf, sem spregledala Embarassed , oprosti. Vsekakor se zanje priporočam. Prideš v soboto in tam lahko menjava tudi za česen, če si za. Embarassed_________________Živeti na podeželju je najlepše!
viktorh

Hranim jih zate, dobila jih boš v Celju._________________Viktorh
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Al se ti pustiš prosit, viktorh. Tudi jaz bi bila vesela, če bi prišel. ( a se bojiš, da ne bi vedel, kaj sejati prihodnje leto od vse ponujene pestrosti?)
viktorh

metuljc je napisal/a:
Al se ti pustiš prosit, viktorh. Tudi jaz bi bila vesela, če bi prišel. ( a se bojiš, da ne bi vedel, kaj sejati prihodnje leto od vse ponujene pestrosti?)

Prepričan sem, da ti točno veš razlog. Sem pač "PNG"....._________________Viktorh
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

jutro...
dan dogodka se hitro bliža.. Very Happy
moji plani za soboto so dopolnjeni, zato ne bom mogla toliko pomagati kot sem predvidevala...
predlagala bi še glede odpiranja in zapiranja vrat - "ključarstvo" Very Happy da od trenutka ko se odpre razstava in v času poskušanja, ogledovanja, tehtanja največjega in izbora najbolj nenavadnega paradižnika, da se ne odhaja oz. jaz bi bila rada za razliko od lani tisti čas prosta Cool
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Se strinjam, Dašabina!
Matic

Odgovor Napisal/-a Matic »

Če je kdo spregledal v navodilih:

Citiram:
Prav tako vas prosim, da mi ČIMPREJ SPOROČITE, KATERE SORTE BOSTE PREDVIDOMA PRINESLI S SEBOJ, da lahko pravočasno pripravim vse potrebno.
Napišite mi ime sorte, naj bo napisano pravilno (imena preverite!) in barvo plodu.
Seznam vaših sort pišite kar v to temo, NE na zasebno sporočilo!

Pravkar odhajam od doma, upam da bom lahko zvečer pofirbcal, katerih je dovolj za fešto, sicer napišem jutri dopoldan.
Se mi zdi prav, da se tu sami organiziramo (npr. glede morebitnih podvojenih, potrojenih), da ne pade še ta logistika na pleča koga.
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Dašabina, a nisi dobila mojega maila? Sem ti že tam napisala, da se s tem popolnoma strinjam in bodo vrata v času same razstave zaprta!
Nihče ven, nihče not. Tisto urico se pa že da potrpeti in počakati, saj se v osnovi zberemo zaradi razstave paradižnikov!

Drugače pa bo ključar tokrat sprejemal goste pri spodnjih vratih le od devetih do desetih in to po seznamu prijavljenih!!. Kot sem že omenila, neprijavljenih gostov ne sprejemamo! Zato le povejte, kdo ste, da vas lahko obkljukamo na seznamu Smile

Zamudniki bodo poklicali na telefonsko številko, ki bo visela na vratih obore. Upam, da vas ne bo veliko takih, ker bomo le tako lahko nemoteno opravili vse, kar je treba in bomo vsi uživali v razstavi...

Ko se sparkirate v obori, stopite do Jerce, ki vas nato obkljuka še na svojem seznamu, pobere prispevek in vam odda priponko. Prosim, da priponke nosite ves čas srečanja. So take enstavne za obesit okoli vratu in niso moteče...

Matic, hvala da si me spomnil na seznam sort.
Torej prosim vse razstavljalce, da čimprej objavijo vsaj okvirni seznam sort, ki jih boste prinesli s seboj. Ne pozabite tudi na pripadajoče plastične krožnike. Lani je bila razstavna miza zahvaljujoč vnaprej napisanim krožnikom zelo hitro pripravljena...
Če je kdo pozabil, kako krožniki izgledajo, je veliko slik bilo v lanjski in predlanjski temi na onem forumu, nekaj sličic pa sem kar kopirala iz ene od tem:

_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Ivčk zelo ste pridne in ....., ampak se bojim, da zaradi nekih zares "izrednih razmer" , tudi letos ne bom mogla priti, čeprav se že vse leto pogovarjam, da letos pa grem zagotovo.
Imam namen letos - enkrat, iti na Spodnjo Štajersko, ampak tale termin pa mislim, da ne bo mogoče.
Skoraj zagotovo pa pridem na jesensko srečanje, če bo v Planini._________________
Odgovori