Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

PARADAJZMANIJA 2013

Odgovori
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Ravnokar me je klical Abudabi in me prosil, da prijavim njega in njegovo gospo. Sam trenutno nima dostopa do računalnika...._________________naredimo svet lepši
borut70

Odgovor Napisal/-a borut70 »

prijavljam sebe plus 3 osebe ...
pridemo točno ob desetih, ker bom jaz skočil vmes iz službe in tudi vrnit se moram čimprej in mi je na tesno...
nočem pa nikakor zamuditi tega zeeeelooooo prijetnega druženja
se vidimo Smile
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

Ivčk, žal nisem dobila maila Sad , tako da sem mislila, da sem na ignor, ker si želela, da vse pišemo v temo Very Happy
potem je dogovorjeno.
moj seznam:
Green Grape
Slovenian Black
Tomaccio F1
Nazadnje urejal/a dašabina 13 Avg 2013 19:23; skupaj popravljeno 1 krat
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

Meni je še zmeraj prezgodaj za prijavo in za seznam.Kar je zdej zrelo,v soboto bo prezrelo.Počakam do četrtka popoldne.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Enako tudi pri meni._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Jaz imam isti problem. Ivčk, če bi jih nekaj prej potrgala, recimo jutri in jih dala v hladilnik, se bo to poznalo pri okusu? Vsaj zadnjič smo se nekaj pogovarjali o tem.
Matic

Odgovor Napisal/-a Matic »

Jaz mam kar podoben problem. Domače sem končno navadil naj paradajz pobirajo na vrtu in ne v trgovini (ne bi razlagal zdaj o tem..), dobim še nekaj obiskov, tako da nisem 100%, kateri bodo zdržali do sobote.
Tudi sam bom napisal 100% v četrtek.

Bom redno spremljal temo in lahko zapisano pretvorimo v enoten seznam po barvah, da je delo olajšano in komplet seznam pri roki.
petrick

Odgovor Napisal/-a petrick »

Pozdravljeni,

spadam med bolj pasivne člane foruma, ampak vsem sta nam pa skupna veselje in ljubezen do paradižnika.
Zato se je prijavljam na sobotno paradajzfešo; dve osebi; jaz + 1 otrok

S seboj laho prinesem:
- yellow pear
- mirabelle blanche

Pa mogoče bo do sobote še kaj pozorelo; obvezno pa še nekaj sladkega in nekaj slanega.
LP_________________petrick
rukola

Odgovor Napisal/-a rukola »

Letos ne moremo priti. Imamo delavce v hiši ravno v soboto. Sem do zadnjega mislil, da bomo lahko prišli. Mogoče bo naslednje leto več časa, ko bomo že preseljeni.
Iz semen od lanske fešte sem posadil kar nekaj paradižnikov in sadike tudi razdelil naokrog.
Lepo se imejte, vreme bo mislim da lepo.
Matic

Odgovor Napisal/-a Matic »

Dodal samo tri, katere bom imel 100%, ostale javim v četrtek.

RDEČI
Barbaniaka (Matic)
Iva's red berry (Matic)
Tomaccio F1 (dašabina)

ROZA

TEMNI
Slovenian black (dašabina)

PISANI

ZELENI
Green grape (dašabina)

RUMENI
Yellow currant (Matic)