Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Jablana - Malus domestica

Odgovori
sadjarvid

Odgovor Napisal/-a sadjarvid »

Ja, res je.Pri meni so v začetku tudi kar precej gnila, ker je bila klet pretopla,(10 do 15 stopinj).Ko sem jo shladil, je situacija postala dokaj normalna.
ck

Odgovor Napisal/-a ck »

Zajec je že aktiven. Danes sem opazil tri malo oglodane mlade jablane in eno breskev. Sledila je zaščita ran s kambisanom in zaščita vseh dreves s ovijanjem mreže._________________lp
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

ck je napisal/a:
Zajec je že aktiven...

Sneg imate tudi že?
ck

Odgovor Napisal/-a ck »

mravlja je napisal/a:
ck je napisal/a:
Zajec je že aktiven...

Sneg imate tudi že?

Ne še, zato je to tako nenavadno._________________lp
laksikon

Odgovor Napisal/-a laksikon »

Davorin je napisal/a:
Pri meni se je topaz ,katerega imamo največ precej zmehčal, zato sem 200 kg jabolk pretvoril v sok. Iz tega sem dobil 156 litrov soka.V takem stanju bo zdržal vsaj do nove sezone.

ufff zelo lepo, kakšen mlin in prešo imaš?
Davorin

Odgovor Napisal/-a Davorin »

Jabolka sem peljal na kmetijo v Polzelo, tam so mi naredili krasen bisti sok, ki ne bo zdržal do naslednje sezone, kot sem sprva mislil. Liter gre mimgrede._________________lp
Davorin
ck

Odgovor Napisal/-a ck »

kosova pojedina

https://www.facebook.com/groups/1659809594238298/_________________lp
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Nobene fotografije s kosom ne vidim. Najbrž zato, ker nisem včlanjena v skupino??

Priporočam, da fotografijo, če je tvoja, nalepiš tule na forum. Linkanje na druge strani pa ravno ni najbolj zaželeno.
ck

Odgovor Napisal/-a ck »

Ni fitografija temveč video in ga ne znam prilepiti na ta forum._________________lp
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Pa ni dovolj le FB račun, se je treba tudi pridružiti skupini, za katero pa vseeno vidim, da je naš Optimist skrbnik le-te.
Odgovori