Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Jajčevci 2019

Odgovori
Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

Danes gremo v akcijo. Sejala bom bele (okus gobe) in črne - ime se je izgubilo. Samo da dobro obrodijo pa bo.

Irena
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Muha,semena sem dobila pred dnevi in se ti še nisem imela časa zahvaliti. Lepa hvala,so že v zemlji! Hvala tudi za koledarček! Very Happy_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Danes sem posejala tudi jajčevce, 11 sort. Letos sejem bolj zgodaj, ker sem lani imela probleme s kaljivostjo in sem morala setev ponoviti.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Pusa Purple cluster iz mojih lanskih semen, posejan 11. 2. že kuka iz zemlje. very happy . Imela sem ga na najvišji polici kuhinjskih elementov. Takoj sem ga prestavila na svetlo mesto ob oknu.
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Včeraj sem jajčevce že prepikiral. Sedaj bodo na hladnem ultra počasi rastli. Sorte:

MATROSIK
Klasika
(ni glih ime sorte, bolj oblika)
Black Beauty
Rosita Round
Črn okroglo
Violeta di Firenze
Beli malancani
Pusa Purple (Long)

Danes pridejo na vrsto še čiliji in paprike. Dovolj prostora za vse imam edino v skoraj neogrevanem delu stare hiše, zato toliko bolj zgodaj sejem.
goIdhorn

Odgovor Napisal/-a goIdhorn »

Ima kdo kaj viška semen?
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Bicikel, če je tist tvoj zadnji jajčevec Pusa Purple iz muhinega vira, potem je zagotovo Pusa Purpe Cluster (t.j.oblikovni krog).
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Aha, moram pogledat kaj piše na vrečkah.

@goIdhorn, piši na ZS.
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

Imam enega tadolgega, če kdo rabi semena, nisem sejala je kupljen

Ime in priimek
[/url]
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Ho, ho, s temle si se pa že na klepetalnici hvalila ( sem se spet nasmejala, ko sem se spomnila našega modrovanja) Wink

No, jaz jih bom sejala šele danes (sem malo pozabila nanje). Sejala pa bom Muhino Puso ..._________________naredimo svet lepši
Odgovori