Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
PARADAJZMANIJA 2013
brbr je napisal/a: |
Ravnokar me je klical Abudabi in me prosil, da prijavim njega in njegovo gospo. Sam trenutno nima dostopa do računalnika.... |
Prijavljena! _________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Prijave so vse zabeležene. Prijave bomo sprejemali še do petka zjutraj! Takrat greva namreč z Jerco v nabavo in morava vedeti čimbolj točno število ljudi. Zamudniki se lahko prijavijo še tik pred srečanjem, torej do petka zvečer, da vas dam na seznam!!
PARADIŽNIKE, ki so v nevarnosti, da bi prezoreli, lahko poberete že v četrtek in jih date v hladilnik (celo zaželjeno je, da bodo prinešeni ohlajeni), na sami razstavi se bodo kaj hitro ogreli na 'jedilno' temperaturo. Po mojih izkušnjah to nima nikakršnega vpliva na okus...
PARADIŽNIKI, NAMENJENI ZA RAZSTAVO NAJ BODO OPRANI!!!_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
PARADIŽNIKE, ki so v nevarnosti, da bi prezoreli, lahko poberete že v četrtek in jih date v hladilnik (celo zaželjeno je, da bodo prinešeni ohlajeni), na sami razstavi se bodo kaj hitro ogreli na 'jedilno' temperaturo. Po mojih izkušnjah to nima nikakršnega vpliva na okus...
PARADIŽNIKI, NAMENJENI ZA RAZSTAVO NAJ BODO OPRANI!!!_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Ivčk, sem dopisala barve pri progastih:
BICOLOR in PROGASTI
Kozula 128 (Plamenka) - rdeč z zelenimi progami
Kozula 132 (Plamenka) - zelen z rdečimi progami
Kozula 136 (Plamenka) - rumeno oranžen z zelenimi progami
Black and Brown Boar (Plamenka) - rdeče in zelene proge
Lucinda (Plamenka) - rumeno zelen
Striped Roman (Plamenka) - rdeče rumene proge
Chocolate Stripes (Plamenka) - zelene in rdeče proge
Everett's Rusty Oxheart (Plamenka)
BICOLOR in PROGASTI
Kozula 128 (Plamenka) - rdeč z zelenimi progami
Kozula 132 (Plamenka) - zelen z rdečimi progami
Kozula 136 (Plamenka) - rumeno oranžen z zelenimi progami
Black and Brown Boar (Plamenka) - rdeče in zelene proge
Lucinda (Plamenka) - rumeno zelen
Striped Roman (Plamenka) - rdeče rumene proge
Chocolate Stripes (Plamenka) - zelene in rdeče proge
Everett's Rusty Oxheart (Plamenka)
Plamenka, sem jih že razporedila po tem, ko sem šla gledat v posamezne teme.
Kozula 132 po moje spada med zelene, tako kot Lucinda.
Kozula 136 je občitno bicolor, ker ima marmorirano meso, Kozula 128 pa med temne..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6ANazadnje urejal/a Ivčk 14 Avg 2013 20:39; skupaj popravljeno 1 krat
Kozula 132 po moje spada med zelene, tako kot Lucinda.
Kozula 136 je občitno bicolor, ker ima marmorirano meso, Kozula 128 pa med temne..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6ANazadnje urejal/a Ivčk 14 Avg 2013 20:39; skupaj popravljeno 1 krat
Ivčk je napisal/a: |
Plamenka, sem jih že razporedila po tem, ko sem šla gledat v posamezne teme. Kozula 132 po moje spada med zelene, tako kot Lucinda. Kozula 136 je občitno bicolor, ker ima marmorirano meso, Kozula 128 pa med temne... |
Kozula 132 vleče bolj na rdeče zeleno, Lucinda pa bolj na rumeno zeleno, ampak bo najbrž tudi med zelenimi v redu.
Lahko prosim napišete vsaj približno, kaj boste imeli za Razstavo ostalih plodovk in Razstavo pelatov (torej tisto, kar boste potem odnesli nazaj domov?? Tako da bomo vedeli, kam naj zadeve postavimo!
Jaz bom prinesla pokazat 'Pienollo del Vesuvio', mini pelat s krompirjevimi listi, ki se uporablja za dolgotrajno skladiščenje čez zimona jugu Italije in na Siciliji (plete se v nekakšne kite, ki visijo s stropa, ne tiste za sušenje).
Saj bi ga drugače dala na veliko mizo za probat, samo bodo tole edini plodički, kar jih bom to sezono imela, saj so mi pršice rastline te sorte kar dobro zdelale...
Prinesem pokazat še dolgo vigno 'Red Noodle', ki mi prekrasno rodi in sem z njo izredno zadovoljna pa morda kako sorto čilija..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Jaz bom prinesla pokazat 'Pienollo del Vesuvio', mini pelat s krompirjevimi listi, ki se uporablja za dolgotrajno skladiščenje čez zimona jugu Italije in na Siciliji (plete se v nekakšne kite, ki visijo s stropa, ne tiste za sušenje).
Saj bi ga drugače dala na veliko mizo za probat, samo bodo tole edini plodički, kar jih bom to sezono imela, saj so mi pršice rastline te sorte kar dobro zdelale...
Prinesem pokazat še dolgo vigno 'Red Noodle', ki mi prekrasno rodi in sem z njo izredno zadovoljna pa morda kako sorto čilija..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Plamenka, ko jih bomo videli v živo, bomo bolj pametni _________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Jaz prinesem za razstavo:
- jajčevec Jilo comprido grande rio
-.čili Anheim
- čili Jalapeno
- čili Scotch bonnet jamaican orange (ali red? - zaenkrat so še oranžni)
Od paradižnikov pa mogoče par plodov Indigo Rose, da jih dodam k Plamenkinim, če bodo že zreli.
In pa Long keeper, če se bo do sobote vsaj kakšen plod obarval do končne barve.
A je 100&1000 že kdo prijavil? Tega bi tudi lahko.
- jajčevec Jilo comprido grande rio
-.čili Anheim
- čili Jalapeno
- čili Scotch bonnet jamaican orange (ali red? - zaenkrat so še oranžni)
Od paradižnikov pa mogoče par plodov Indigo Rose, da jih dodam k Plamenkinim, če bodo že zreli.
In pa Long keeper, če se bo do sobote vsaj kakšen plod obarval do končne barve.
A je 100&1000 že kdo prijavil? Tega bi tudi lahko.