Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Čili 2019

Odgovori
pepa6

Odgovor Napisal/-a pepa6 »

Ima kdo viška semen čilija? Kaksno seme caroline reeper in naga ciljev. Hvala
goIdhorn

Odgovor Napisal/-a goIdhorn »

Za semena nuklearcev mi na ZS pošlji naslov.

Sem včeraj malo preletel lanski koledar in opazil, da sem lani štartal sezono s 6. januarjem. Druga runda je bila 1.februarja. Kar spremljam FB skupino Čudoviti svet čilija, že močno zamujam letos Embarassed Srbijo prsti press.
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

mravlja je napisal/a:
Andrej Banko je napisal/a:
Me sploh nič ne briga ... čez en teden bom posejal prva semena !

muha je napisal/a:
Zate, ki imaš v službi plac zanje, ne bo nič prezgodaj. Wink Laughing . Sicer pa: nekdo mora biti prvi, a ne? Naj dobro klijejo, rastejo in rodijo!

Mislim, da je Andrej že prepozen za biti prvi ... - kajne pajo!

Nisem prvi daleč od tega.Junaško šele sestavil seznam kar je kar zoprna zadeva za mene. Lanskih 52 sort - sedaj samo 46 ampak je 9 novih sort že na poti do mene. Mogoče začnem 8 februarja nič prej raje kasneje. Je pa ostalo sort, ki jih ne morem dati v zemljo občutno preveč za normalnega ljubitelja čilijev._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

Danes so me pričakale kuverte iz dveh virov; Peter-semillas, in chilifee-še zadnjič poskusim ker mi je bilo rečeno da so sveža semena, lansko leto je bila kaljivost enaka 0.
Tako da danes sejem pubescense, substrat je že na toplem.
pajo

Lani mi ni nič ven prišlo sledeče:Carolina Red HP-22, Habanero Big Sun, PM- 0363in Bugarian Carott._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
goIdhorn

Odgovor Napisal/-a goIdhorn »

Včeraj je šlo v šotne tablete cca 100 semen Cool Danes gremo dalje.
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

pajo je napisal/a:
...
Nisem prvi daleč od tega.Junaško šele sestavil seznam kar je kar zoprna zadeva za mene. Lanskih 52 sort - sedaj samo 46 ampak je 9 novih sort že na poti do mene. Mogoče začnem 8 februarja nič prej raje kasneje. Je pa ostalo sort, ki jih ne morem dati v zemljo občutno preveč za normalnega ljubitelja čilijev.

Pajo, kaj te je prepričalo, da letos začenjaš toliko kasneje?
pajo

mravlja je napisal/a:
pajo je napisal/a:
...
Nisem prvi daleč od tega.Junaško šele sestavil seznam kar je kar zoprna zadeva za mene. Lanskih 52 sort - sedaj samo 46 ampak je 9 novih sort že na poti do mene. Mogoče začnem 8 februarja nič prej raje kasneje. Je pa ostalo sort, ki jih ne morem dati v zemljo občutno preveč za normalnega ljubitelja čilijev.

Pajo, kaj te je prepričalo, da letos začenjaš toliko kasneje?

Kaj me je prepričalo? Sploh nimam konec ene sezone ko se že začne druga._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Čisto razumem, sicer nima veze s čiliji, ampak tudi meni je začel "pasat" zimski "oddih". Če že v vsem drugem sledimo naravi... Wink
živa
Kraj: Žiri-NM

Odgovor Napisal/-a živa »

Tjesih, če ti je vseeno, kaj dobiš (neizolirano seme), ti lahko dam Big red mamo._________________Lp, Živa
Odgovori