Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paprika 2019

Odgovori
rok82

Odgovor Napisal/-a rok82 »

Lep pozdrav.
Imam eno vprašanje za vas vse , ki se ukvarjate z vzgojo paprike.Zanima me sledeče;-katera sorta paprike je za vas najboljša za vzgojo posledično katera vrsta najbolje za vas rodi.V mislih imam če poznate tako sorto za katero ste pripravljeni dati roko v ogenj Very Happy .Katera sorta vas ni nikoli razočarala.
lp pa hvala za odgovore
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Lubov dlan. Mi je najljubša. Razočarale me pa paprike še niso.
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Mene nikoli ni razočarala Vodina oranžna paprika. Vedno zelo polna in super okusa.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Tiana je napisal/a:
Mene nikoli ni razočarala Vodina oranžna paprika. Vedno zelo polna in super okusa.

Se strinjam.
sonce

Odgovor Napisal/-a sonce »

Ljubov dlan in mala oranžna. Semena dobila pri Vodi in sem ji
zelo hvaležna.
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Moja misel nima veze s paprikami, pa vseeno - pogrešam vodo in ji pošiljam tople oranžne pozdrave objemček
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Se pridružujem Figuli.
Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

Tudi mene ljubov dlan ni nikoli razočarala. In debela oranžna tudi ne.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Danes sem posejala semena paprik. Kar devet sort se je nabralo: Dulce Italiano, Gourmet, Jerneja, Magdalena, Oda, Podravka, Slavonka, Zipser Turkenspitz in zvončki od brbr in AB. Kako bo kalilo, pa ne vem.
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Jaz bom verjetno naslednji teden. Ali pa morda že jutri, tako kot lansko leto. Dan bo menda ravno prav za nikamor ...
Odgovori