Semenitev v "ajmarju" na balkonu je uspela. Ha, res ima prav take cvetove kot potrošnik. Zraste pa precej višje, se mi zdi.
Na začetku sem kar en lep čas gledal tiste odcvetele cvetove ter tuhtal, kje za vraga se zdaj skrivajo semena.
Je kar zamudno opravilo, da jih zbereš neko omembe vredno količino. Drugo leto bom posejal, pa bomo videli, kaj bo zraslo ...
Letos sem drugače sejal trgovinsko ( od Semenarne ) seme. Začuda je kar dobro kalilo.
Danes sem ga že drugič porezal. Raste zelo hitro. Nekaj zelenih listov sem tudi nabral za solato.
Takšni sedaj so kar konkretno grenki. Ampak, ko dodaš krompir in zvrhano mero česna, se pa kar da pojesti.
Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Radič solkanski
-
- Kraj: Domžale