Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Cepljenje sadnih dreves

Odgovori
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Ja, menda bomo ! Wink

Kaj pa kaki ? Je tudi za cepiče kakija zdaj optimalno ali se lahko še počaka ?

Pa predvsem me tudi zanima, kateri način cepljenja se vam je najbolj obnesel pri kakiju, ker menda ni čisto tako enostavno kot pri npr. jablanah ?!
Optimist

Odgovor Napisal/-a Optimist »

Angleška ali navadna kopulacija je 90%_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
Andrej Banko

Kaj pa hitrost dela ? Jaz sem še malo štorast. Rolling Eyes
Optimist

Moraš biti kar hiter, zato jaz nisem delal z jezickom...
(Sm storats tud jaz pa še čorav skoz bolj). Za vsak poseg si vse pripravim pa enparkrat ponovim zaporedje... Pol mi pa z vseh žepov visi materjal. Tud med zobe pa za uho kaj zataknem ;)
Tam v pol minute zna bit fertik palec gor_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
zuf

Odgovor Napisal/-a zuf »

Je za asimino sedaj čas, da si naberem cepiče?
Imam močne dvoletne poganjke iz koreninskih izrastkov, ena asimina mi namreč poganja kot nora._________________Aljaž Plankl
http://vrtbrezprekopavanja.si/
babaco

Odgovor Napisal/-a babaco »

Češnca, imam Carmen in Zimsko dekanko.
Andrej Banko

Zuf, a te koreninske poganjke boš torej odkopal/odrezal in uporabil za podlago ?
vinkoz

Odgovor Napisal/-a vinkoz »

zuf je napisal/a:
Je za asimino sedaj čas, da si naberem cepiče?
Imam močne dvoletne poganjke iz koreninskih izrastkov, ena asimina mi namreč poganja kot nora.

Zuf.
Malo čudno mi zveni tvoja info o koreninskih izrastkih ASIMINE. Da ti ne slučajno poganja v bližini kakšen JESEN, ali kaj podobnega, kar te je zavedlo.
lp. Vinkoz
Optimist

Tudi jaz jih imam polno_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
vinkoz

Odgovor Napisal/-a vinkoz »

Optimist je napisal/a:
Tudi jaz jih imam polno

Torej, kaj se dogaja v VISOKOGORJU?
lp.
Odgovori