Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Danes za vrtnice

Moderator: Melona

Odgovori
Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

Crtj noro ane, še novembra so tako lepe. Meni se ne zdijo nič utrujene.
Nimate snega?
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Haloooo, kje ti vidiš kakšno utrujenost? Res, da imam očala, pa morda vseeno ne nesejo tako dobro, ampak jaz ne vidim nič takega, kar si omenil. Glej, da ti ne bodo zamerile Smile Smile Smile
pa lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

Povešene so, ponavadi gledajo v nebo Smile

Snega je bilo za vzorec v torek, je hitro skopnelo in odtlej več nič.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Dragi rožarji, ni konca težav s fotografijami.

Slikomat je zdaj menda dokončno krepnil. Posledično smo ob vse fotografije, shranjene na njem. Namesto sleherne od prilepljenih na forum se je zdaj videla tale ogaba.

Povsod na forumu vrtnice sem reklamo že pobrisala in jo nadomestila s pripombo Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.. Za to je šlo današnje popoldne in sem tudi ob večer. Dva zalogaja me še čakata. Naši prispevki niso videti nič kaj lepše, a vsaj nimam občutka, da nas nekdo z nečim posiljuje.

Če najdete izbrisane fotke shranjene kje pri sebi, bi bilo fino, če jih spet prilepite preko shrani.si. Ta še deluje, najbrž še kateri drugi. Skratka, veliko fotk je šlo v maloro, vsaka, ki jo boste še našli in uspeli ponovno naložiti, bo zdaj še bolj cenjena. Držim pesti, da jih bo čimveč.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Kako kaj?Ali že kaj migate na vrtu? Sama sem začela obrezovati. Je toplo in ene imajo že kar brste. Letošnja zima je bila sploh zanimiva, saj je nonstop bil kak cvetek navrtu na različnih vrtnicah. Kar nekaj jih je ostalo olistanih. Tako, da me čaka kar nekaj dni dela.
Uporabniški avatar
Melona

Sončna, pri meni isto, veliko listja je ostalo. In mnogo jih že brsti, jaz pa na antibiotikih. Saj bo, bodo že počakale.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

U Melona. Upam, da ni kaj hudega Sad
Uporabniški avatar
Melona

Joj, kam bi del?

Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

O, pridna! Jaz bom najbrž nekaj jutri, nekaj pa naslednji teden. Tudi zato, ker bodo vmes ispraznili rjavo kanto. Wink
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Ja Melona a nisi še par dni nazaj bila na antibiotikih?So te pošteno zasrbeli prsti po škarjah in trnih v tem sončku Laughing .Jaz se tudi že več kot dva tedna rekreiram.Še malo in bo opravljeno._________________LP
E.
Odgovori