Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Vinska trta - Vitis
Oldi: Tule poglej, kdaj jo obrezujejo pri vrtinovih. Na njih se glede tega zares lahko zaneseš. Če bi se rad še kaj novega naučil, si pa tudi dobrodošel. Dobra družba in hrana zagotovljeni - vem iz lastnih izkušenj.
-
- Prispevkov: 5228
- Pridružen: Ne Maj 31, 2015 2:00 am
- Kraj: Domžale
Tudi meni se je na prvo žogo zdelo veliko, vendar sem na več mestih prebral to kot OK, eni so potegnili celo do 150. Dejansko je pri 100 rabilo vsaj 4 ure, da je nehalo biti zelo mehko.
Bolj me matra glede pacanja - sprijemanja med sabo ... Kot da bi bilo treba vse skupaj blago naoljiti. Spomnim se tudi s trgovinskih vrečk raznega malokalibrskega suhega sadja, da je omenjeno olje.
Bolj me matra glede pacanja - sprijemanja med sabo ... Kot da bi bilo treba vse skupaj blago naoljiti. Spomnim se tudi s trgovinskih vrečk raznega malokalibrskega suhega sadja, da je omenjeno olje.
Ja, res je na tistih vrečkah omenjeno olje, pa mi nikoli ni kapnilo, kaj dela olje na rozinah. Po drugi strani se pa spomnim rozin, ki smo jih kupovali na tržnici "na vago", ki so bile zelo sprijete v kepe._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje