Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

PARADAJZMANIJA 2013

Odgovori
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Vidim, da micro variant še ni.
Lahko prinesem Micro Toma kar v lončku, a samo za razstavo, ne za pokušanje, ker je od hčerke, ki je te dni na dopustu in bi mi "glavo odtrgala", če bi kaj manjkalo, ko se vrne Wink Laughing .
Še Gipsy dodajta na seznam, bo tudi dovolj zrelih.
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Kot kaže, je seznam sort dokončan!! Wink Cool
Matic, hvala za pomoč pri seznamu! Very Happy

Upam, da so vse sorte dodane na seznam. Če kje kaka manjka ali je pri razporeditvi barv kaka napaka, me prosim popravite, da bo zapisano na seznamu. Itak pa bomo vse videli na sami razstavi in postavili na pravo mesto...

PROSIM, PREGLEJTE TUDI POPRAVKE IMEN, da boste krožnike pravilno popisali. Ob tem vas še enkrat prosim, da imena napišete čitljivo, v tej obliki:

Tumbling Tom Red
Torej male tiskane črke z velikimi začetnicami, ker so to uradni zapisi sort.._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Andreja

Odgovor Napisal/-a Andreja »

Ivčk, a je Aurea ali Auria? Jaz sem seme dobila lani od Ruth Reš pod imenom Aurea.
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Andreja, sem šla že pred tvojim odgovorom popravljat na prejšnjih seznamih, ki sem jih sproti brisala. Kasneje sem opazila, da je na tem zadnjem seznamu tudi napaka. Aurea je seveda pravilno Wink_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Ekola še en zamudnik Rolling Eyes Se opravičujem, ampak smo imeli včeraj eno avto nesrečo v širši skupnosti in so se nam podrli urniki in zato tudi ene udeleženke ne bo. Njej ni nič, samo ima posledično opravke.

Pridemo 3je. 2 odrasla in en otrok. Pripeljem gospo Tončko z njenim velikim domačim paradižnikom "Kragulj". Spada med rdeče. Muha prosim, če lahko zanjo narediš priponko.

Sam pa pripeljem še:

Balkonski:
- Tumbling Tom Red

Oranžni:
- Sweet Orange Cherry

Roza:
- Rose Quartz Multiflora

Rdeči:
- Apero F2 (Matic ga je dobil od mene, zato ga pripeljem še jaz. Zagotovil bom tudi prava izbrana semena za F3, saj plodovi F2 po obliki malenkost variirajo od originala)
- Moskvich
- Siberian Red
- Totem F2 (rastlina, mogoče kakšen plod)
- Legend
- Rio Grande (pelat)

Temni:
- Ukrainian Purple
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Bicikel je napisal/a:
.

Pridemo 3je. 2 odrasla in en otrok. Pripeljem gospo Tončko z njenim velikim domačim paradižnikom "Kragulj". Spada med rdeče. Muha prosim, če lahko zanjo narediš priponko.

Tokrat sem jaz frei Very Happy Very Happy . Priponke bodo naredile organizatorke same in gotovo na gospo Tončko ne bodo pozabile.
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Muha, te pa vredi, uživaj! Wink
som

Odgovor Napisal/-a som »

Pozdrav
še eni zamudniki iz Bele krajine.
Šele danes prišli po enem tednu domov.
Torej prijavljam tri osebe in enega otročička.
S seboj prinesemo belokranjsko pogačo in še kako dobroto.
lp_________________Spletna fotogalerija
http://www.wix.com/tomurh/ml
foto blog
https://tomurh.jux.com/
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Eeh, se mi milo stri ob čitanju spiska sort Razz . Škoda, meni so še vedno prioriteta gradbena dela okrog hiše, drugače bi za malenkost povečal listo ...

Pa drugič Wink

Mi je v spisku padel v oči Early of Edgecomb, pravilno ime je Earl of Edgecombe*.
Po "legendi" je povezan z sedmim Earl-lom (ali Count, nekaj nad baronom) Edgecombe.

Je vse, samo ni pa Early/zgoden, kar konkretno pozen je Cool Laughing

LP

* Edgecombe = družinsko ime, izhaja iz Anglije, West Country regija.
Variacije so še Edgecomb, Edgcombe, Edgecumbe._________________mfranc
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Občudujem vas vse z ostrim očesom. Mfranc, obljubim, da bo krožnik prav napisan! Very Happy_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Odgovori