Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paprika 2019

Odgovori
Madelar

Odgovor Napisal/-a Madelar »

Pozdravljeni,

ima kdorkoli viška semen Ljubov dlan za prodati? Iščem ga, pa ne najdem 😞[/i]_________________Lep pozdrav,
Madelar
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Pozdrav

Imam seme svoje lanske paprike Ljubov dlan, ni pa bila izolirana. Če ti ustreza, ti jo podarim in pošljem, mi napiši naslov na zs.

Lepo bodimo, Mil
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

AB, tvoje seme - moj uspeh Laughing . Vsa semenčka tvojih lubotovih dlani so vzklila in so že brhke rastlinice, ki čakajo na pravi dan, da jih prepikiram. Hvala._________________naredimo svet lepši
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Laughing Laughing Laughing

Pomlad prihaja v deželo našo. Le naj!
rok82

Odgovor Napisal/-a rok82 »

lp.mene zanima če kdo za menjavo semena ljubov dlan.Imam namreč semena za maenjavo.magdalena,babaura in špic papriko,lp
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Pozdrav

Preberi zgoraj. Če ti ustreza, pošljem, podarim, brez menjave.

Lepo bodimo, Mil
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Da se ne bodo le paradižniki šopirili s prvi cvetovi Smile, tukaj je prvi zgodnje Heat paprike. Sejano 24. januarja:
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Uuu, ta je pa hitra! up
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Figula, to pa je dosežek!!! Moj poklon. Pa tako majhna rastlinica je še. Ali pa se samo zdi?_________________naredimo svet lepši
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Imaš prav, majhna je. Tudi kot odrasla rastlina je ta vrsta majhna, grmičasta in polno obložena. Hecna je Smile
(zato piše, da je primerna za v lonce)
Odgovori