Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Moj hobi

metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Robert 1 je napisal/a:
Hvala , iskreno povedano tudi jaz sem pogrešal vas

Malček smo pomislili, da te je preveč povlekel svet Face......in si na nas kar pozabil. Cool
Dobrodošel spet med nami. Prideš na spomladansko srečanje?
Robert 1

Odgovor Napisal/-a Robert 1 »

Metuljc,, Kdaj pa je srečanje?
Še niti nisem utegnil vsega pregledati,, toliko se je dogajalo med tem časom.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

V soboto, 13. 4. Prijave že zbiramo.
Robert 1

Odgovor Napisal/-a Robert 1 »

Super, datum ko sem ravno fraj vikend.
Jutri napišem in nas prijavim koliko nas pride.
konoplja

Odgovor Napisal/-a konoplja »

Moj hobi je moje življenje. Imam 8 kur, in tudi kakšno škatlo jajc prodam sosedom. Spomladi kupim enodnevne piščančke ( 20 kom) in jih vzredim. Kasneje pa še malo večje piščance, ki jih ravno tako zredim in imamo domače meso. Imam dva vrticka in pridelan kar nekaj vrtnin in zelenjave. Vedno nekaj probam naredit na novo, pozdravit ranjeno živalco ali pa ohraniti poškodovano drevo ali zaščiti rastlino. Vedno, ko me kdo vpraša, če rabim kakšno sadiko, me zanima, če bo zraslo kaj za pojest. No, saj imam tudi nekaj rožic...
Sem trenutno, že dve leti, na sončni upravi...imam tudi dve herniji, ampak vse je v glavi, sem pa malo hiperaktivna, in rada se vozim z motorjem, kot sopotnica..
😉Lp
Odgovori