Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Zanimive akcijske ponudbe

Odgovori
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Današnja ponudba dneva - drobilnik vej z dobrimi ocenami.
krnekdo

Odgovor Napisal/-a krnekdo »

https://www.lidl.si/sl/akcija.htm?articleId=20837
Jutri spet Lidl s svojimi sadikami za 4€.
Sicer so ponavadi bolj boge, ma cena je primerna kvaliteti. Pa kdaj se najde kakšna zanimiva sorta.
dejan84

Odgovor Napisal/-a dejan84 »

Obi ima osnovna sadna drevesa (dosti madzarskih sort, verjetno od tam izvirajo sadike) z golimi koreninami za 6 eurov.

LP
Dejan
Nanook

Odgovor Napisal/-a Nanook »

Od danes ima Hofer v ponudbi sadike stebričastega drevja. V našem sem videla slivo, češnjo (tri sorte), višnjo in marelico.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Hvala, Nanook! Wink Danes sem že bila v Hoferju, pa nisem bila pozorna na to. Verjetno je bilo tudi v reklami. Ko sem tole prebrala, sem šla še enkrat v najbližji Hofer in vzela stebričasto marelico Harcot. Zaenkrat bo v večjem loncu, da jo bom lahko spomladi umaknila, če bo zmrzovalo ob nepravem času. Imajo tudi marelice in slive na špalir.
Nanook

Odgovor Napisal/-a Nanook »

Malenkost. Smile Pri našem je bilo pred blagajnami, ampak na zunanji strani. Se pravi ne "notri" v sami prodajalni, temveč izven, nasproti blagajn. Sem prekrižarila pol trgovine in že skoraj obupala, potem sem jih pa zagledala. Laughing
dejan84

Odgovor Napisal/-a dejan84 »

Kdo misli nabavljat akumulatorsko orodje pri Hofru naslednji teden?

https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba/od-ponedeljka-20-5-2019/

jaz si bom dobro ogledal motorno žago, malo me skrbi krhkost zaradi precej plastičnega izgleda.

ima mogoče kdo motorno žago na baterijo? predvsem me zanima ali je stvar primerna tudi za podiranje dreves (10-20cm premera) ali je stvar samo za obrezovanje in pripravo polen za kurit?

LP
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Rdeča pesa . Ugodna cena in dobra kvaliteta. 3 kg sem je vkuhala včeraj in nimam pripomb. Moraš pa imeti njihovo kartico, da jo dobiš za tako ceno.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Tudi jaz sem jo kupila in sem tudi zadovoljna.
Ana

Odgovor Napisal/-a Ana »

Tudi jaz sem jo
kupila.

Je bila okusna, samo predebela.
Odgovori